Nasveti in napotki ter povpraševanja...

snoopy
Nov uporabnik

Napisal/-a snoopy Po jun 20, 2005 11:23 am

snoopy je napisal/-a:
2bad4u je napisal/-a:Pumpa je bila cisto zanic.. Sedaj se jo vsaj ne slisi vec med voznjo ;)

Imam podoben problem izgleda na cliotu 1.2 97 letnik. Avto je na začetku rahlo dušilo ko sem pritisnil gas , sedaj je to čedalje bolj moteče. Sem dal čistit injektorje ampak isto. Tudi moj mehanik me je opozoril na pumpo in sem danes dvignil sedež in poslušal njeno delovanje. Pumpa rahlo cvili ko pohodim plin, se čuje da zajamra. Ali si ti omel iste vzroke.

Aja koliko te je prišla pumpa?

Lp
Snoopy

Sem probal z rabljeno pumpo in nobene razlike :twisted: . Počasi mi zmanjkuje idej kaj še naredit. Šobe sem dal čistit , pumpa ni, ima kdo še idejo kaj bi lahko bilo?
AVto če mu plin lepo počasi dodajaš , kot mu rastejo obrati nič ne cuka do polnega gasa, če pa dodaš preveč plina pa prične cukat. :twisted: :evil: :evil:

Prosim za pomoč :?:

snoopy
Nov uporabnik

Napisal/-a snoopy Po jun 20, 2005 2:53 pm

Sem priključil še manometer v dovod goriva in pumpa nabije 2,2 bara pritiska in ga bolj ali manj vzdržuje. Pod 1.8 bara ne pade. Ko avto ugasnem pa pritisk počasi zgine in to v strani pumpe. ALI je to OK ali ne?

Lp
Snoopy

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jun 21, 2005 6:53 am

TO je čist vredu , da je tok pritiska.
- kaj pa dovod goriva, je vredu stisnjena cevka, skrivljena, pa zaustavlja večji dotok bencina
- voda v tanku, pa jo ob večji porabi pozavga v pumpo?
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], jurman101 in 9 gostov