Nasveti in napotki ter povpraševanja...

tomaz03
Novinec

Napisal/-a tomaz03 So maj 28, 2005 10:59 am

Mate je napisal/-a:Nekaj mi ni jasno... mi je pa sumljivo.

Tukaj ti sprasujes kako odpreti avto, ker imas zlomljen kljuc. V drugi temi pa sprasujes kako odstraniti blokado volana. Vse lepo in prav... ce ne bi tam napisal, da se ti je kljuc zlomil v kljucavnici, ko si hotel vzgati avto - se pravi da ga nisi vzgal in si ugotovil, da je nekaj narobe... potem si sel pa ven in zaklenil avto?

Nocem te nicesar obdolzevati, bi pa prosil, da obrazlozis tole, ker se zadnje case po forumih pojavlja precej tem v zvezi z vlomi v avtomobile. :roll:

ja slisi se cudno, ampak, takrat sem v nervozi, zaprl zadnja vrata, in tko sem ostal zunaj avto pa zaprt...

ko gre vrocina mimo, se bom odpravu do avta :)

Uporabniški avatar
germancarfan
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a germancarfan So maj 28, 2005 12:36 pm

uglavn ti uzem eno zico pa na en stran naret eno zanko, pol pejd pa do avta pa mal vrata navri da boš dobu žico notr pol pa sam žico zahaklej za klukco pa boš odklenu z najmn škode to deluje sam nevem kašne ma ax klukce če se da zataknt
ski and drive

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| So maj 28, 2005 12:39 pm

probi z izvijacem mal odmaknat zgorn rob vrat (tuk da pleha ne deformiras), pol pa z eno trdo zicko notranjo kluko odpret...na petki se to da, pa gre cist lepo...mal potrplenja, pa si not.

PREVERJENO!! :roll: :roll:

velik srece

drgac pa z olfa nozem tesnilo na kuferam sipi odrezes, jo vn vzames, pol pa sam nazaj not spravis..sala mala
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

user562
Novinec

Kraj: jesenice

Napisal/-a user562 So maj 28, 2005 2:35 pm

poklic kljucavnicarja pa je stvar resena

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So maj 28, 2005 3:12 pm

Mate je napisal/-a:Nekaj mi ni jasno... mi je pa sumljivo.

Tukaj ti sprasujes kako odpreti avto, ker imas zlomljen kljuc. V drugi temi pa sprasujes kako odstraniti blokado volana. Vse lepo in prav... ce ne bi tam napisal, da se ti je kljuc zlomil v kljucavnici, ko si hotel vzgati avto - se pravi da ga nisi vzgal in si ugotovil, da je nekaj narobe... potem si sel pa ven in zaklenil avto?

Nocem te nicesar obdolzevati, bi pa prosil, da obrazlozis tole, ker se zadnje case po forumih pojavlja precej tem v zvezi z vlomi v avtomobile. :roll:

dej lol, v ax-a bo vlamljal :lol:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So maj 28, 2005 3:21 pm

AX-a gre odklenit z zanko narejeno z zice.
Lepo jo zataknes med sprednjo sipo in pa gumo pa vleces ven...

Od kolega fotr se je na tak nacin zajebaval kakih 20minut aktivno, sam je pa ratalo
;)

Da nebo kdo jezen da sem napisal ta post, upam da nebo kdo si uzel 20minut ali pa se vec da bo odpiral ax-a ;)

tomaz03
Novinec

Napisal/-a tomaz03 So maj 28, 2005 5:14 pm

monster_d je napisal/-a:AX-a gre odklenit z zanko narejeno z zice.
Lepo jo zataknes med sprednjo sipo in pa gumo pa vleces ven...

Od kolega fotr se je na tak nacin zajebaval kakih 20minut aktivno, sam je pa ratalo
;)

Da nebo kdo jezen da sem napisal ta post, upam da nebo kdo si uzel 20minut ali pa se vec da bo odpiral ax-a ;)

hm, sam kako , ce je pa kljukca gladka?

tomaz03
Novinec

Napisal/-a tomaz03 So maj 28, 2005 6:56 pm

ne bo potrebno, sem ga ze odprl, in to na tak nacin, da nisem nic poskodoval! namig: skozi vrata prtljaznika, sedaj sem se naucil, kako se brez problema odpre vrata od prtljaznika, tudi ce so zaprta :)

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash So maj 28, 2005 7:01 pm

moj sosed je enkrat kluče zaklenu v clota 1997. pa smo kumej odprl pol. in sicer smo pri zgornjem robu dal drat notr, pa špago navezal na drat in potem smo klukco s katero odpiraš vrata komj (po 1 uri) ujel in potem smo am potegnil, pa so se vrata odprla. sam smo pa ful popraskal barvo.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash So maj 28, 2005 7:05 pm

ampak ti pa nimaš sreče, al pa nekj čudn mutiš? zdle sm vidu temo da si učer zlomu ključ, dans si pa avto zaklenu. lastniki ax-ov pazite se tega :lol: joke

Uporabniški avatar
3furious
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 3furious So maj 28, 2005 7:15 pm

Kakšnih 10 let nazaj je fotr ključe v avto (Citroen BX) zaklenu...na trajektu. To mora bit najbolj neprimerno mesto, da se ti kaj takega zgodi;) Pol je pa pol posadke pomagal v avto vdirat...na konc se je najdu en mojster, ki je z zakrivljeno žico skozi špranjo ob šipi odklenu zadevo.
Mazda 3 G165

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm So maj 28, 2005 8:33 pm

pa če ti ni škoda ključavnice vzameš en titan-kobaltov sveder, pa prevrtaš in z izvijačem v prtljažniku odpreš(potegneš rigel).

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 So maj 28, 2005 8:36 pm

splash je napisal/-a:ampak ti pa nimaš sreče, al pa nekj čudn mutiš? zdle sm vidu temo da si učer zlomu ključ, dans si pa avto zaklenu. lastniki ax-ov pazite se tega :lol: joke

res sumljiv vse skupi :?

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback So maj 28, 2005 8:52 pm

krt206 je napisal/-a:
splash je napisal/-a:ampak ti pa nimaš sreče, al pa nekj čudn mutiš? zdle sm vidu temo da si učer zlomu ključ, dans si pa avto zaklenu. lastniki ax-ov pazite se tega :lol: joke

res sumljiv vse skupi :?

ma ne pretiravite...ja dobil je lopovsko lekcijo v 5 minutah in zdej bo v ax-e udiru...ja valda... :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

tomaz03
Novinec

Napisal/-a tomaz03 Ne maj 29, 2005 7:40 am

ah no res ne pretiravate, js sm hotu le svoj problem rešt, in sm za skora tko da.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov