evome je napisal/-a:Žijo vsem skupaj!
Imam volvota c30 2.0D, letnik 2007, 350.000km, motor si mislim da je od forda. Problem imam, ker imam konkretno preveč olja v motorju. Če je običajna količina 5,5l, sem ga danes nameril 7l. Da je stvar še bolj zanimiva, ta liter pa pol se je pričaral v pičlih 200km.
KAJ JE NAROBE?
Če pa objasnim celoten potek zadnjega meseca:
Vse je šlo normalno dokler mi ni v ljubelskem klancu zmanjkalo moči motorju, nato pa je motor znorel in čez avspuh naredil belo dimno zaveso in motor se mi ni ustavil tudi ko sem ključ potegnil ven, šele ko sem ga zamoril s prvo brzino, sem ga ustavil.
Na popravilu pri lokalnem mehaniku smo ugotovili da je olje porinilo čez turbino in menda ustvarilo kompresijo v motorju, kaj naj bi biu razlog, da je znorel. Turbino smo popravili, generalno servisirali avto, nakar smo pri izpustu olja našteli celih 10l olja.
Kasneje smo ugotovili, da so tudi šobe vbrizga (dize) zanič, ena je bila celo brez kapice, torej smo še dize zamenjali.
Avtomobilu je bil še nastavljen elektronski vbrizg.
sedaj pa imam tudi problem, ker elektronsko ustavi vrtljaje na 3000 in zmanjka moči. ko ga ugasnem in znova pohodim plin, grejo vrtljaji motorja do blokade kot normalno.
Kar sem se že do sedaj pozanimal in prebral po forumih, je po vsej verjetnosti narobe, ker se nafta meša z oljem v motorju. Kaj bi bil pa vzrok pa nikakor ne ugotovimo.
Prosim za pomoč.
Lep pozdrav!
kaj pa pravi tester?
pa ne mislim na napake ampak na parametre?
vzrok za toliko veliko goriva je lahko da šobe zelo ščijejo,ali pa da avto stalno opravlja regeneracijo....
ali pa kot je lisko napisal..
šobe so bile obnovljene pri bosch diesel servis burja?