VET je napisal/-a:že vidm da si na isti poti k moj kolega s skor novim bewejem ... zarad cukanja so mu hotl menat cel kup senzorjev , injektorjev in še celo motorni računalnik ... vsega za 500 jurjev.... ampak se ni pustu nategvat in menat vse dokler ne najdejo pravga vzroka
![]()
na konc je sam najdu problem ..... crknla je membrana iberlaufa ... nova je bla 8 jurjev :P
kaWsk je napisal/-a:za zavore je mutil, ko sm omenil da je zaradi preveč zategnene zajle zavrelo olje, se je razburu pa začel nabijat da to nikakor ni možno- pravi da so cilindri hin:>:>:>
glede motorja: Zgovarja se na to, da sem mu nazačetku omenil, da mi pri motorju nihajo obrati če prižgem kak močnejši el. porabnik (wufr naglas, zadne bremze...)...
Gricko je napisal/-a:glede aditivov za spucat injektorje ...NE TEGA NOT VLIVAT!!!! raje nesi injektorje spucat profesionalno z ultrazvokom..., na koncu te bo ceneje prišlo!
lp
kaWsk je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:glede aditivov za spucat injektorje ...NE TEGA NOT VLIVAT!!!! raje nesi injektorje spucat profesionalno z ultrazvokom..., na koncu te bo ceneje prišlo!
lp
sam on je rekel da so šobe zabasane, se da to tudi z ultrazvokom spucat?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov