_YUGO-GVX_ je napisal/-a:kakšno plastiko to misliš? tisto na volanu s katero je pokrita vreča? tisto se da tako lepo nazaj "zavarit"(v bistvu zalepit) da nihče niti ne opazi...
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:kakšno plastiko to misliš? tisto na volanu s katero je pokrita vreča? tisto se da tako lepo nazaj "zavarit"(v bistvu zalepit) da nihče niti ne opazi...
Miholl je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:mladič je napisal/-a:Ne sploh se ne prižge lučka od airbagov!!!! Pokaže se lučka za kodni vžig (in une klasične rdeče: svečke, akumulator...)
od airbaga pa ne! glih zato me skrbi, sprašujem pa zato ker o tem zelo malo vem, razen to da ko se je dedek karamboliru, so pač sprožene airbage dal vn, avto pa baje prodal ko da ma še vedno airbage, in to v trgovini!!
Joj kr jezn sm ratu če me je un tip res nategnu!
VIDENO-KUPLJENO!Samo tako za razmislek povem,sem ze videl avto ki je bil karamboliran(lahko bi se reklo totalka)pa se AIR BAG-i niso sprozil,pa so sigurno bili v avtu.Znancu se je to naredil.Ja ti kar lepo pojdi na servis,mores si itak nic,bos pa saj vedel na cem si,a ne!
Lep dan zelim se naprej!s_mande
videno-kupljeno velja za "privat" nakupe. Če je avtomobilček kupu v avto-hiši se da pa večji rompompom narest......
Fiat007 je napisal/-a:Ce bi kakersen koli i**** sel dajat airbage ven, potem bi v Italiji ali pa Sloveniji kupil en navaden volan, brez airbaga, ki ga itak dobis za par jurjev, ne pa de bi se jebal z volanom, a se vam ne zdi tako?!
Voith je napisal/-a:drgac pa, ucas te lahko resi tud to da nisi privezan. kolega taxist je mel pred neki casa nesreco. stal je pred semaforjem in en norc mu je brez bremzanja prletu v rit 100kmh+ on je bil odvezan, zato mu ni blo prakticno nic, razn pac problemov z vratom, zenska ki je pa zravn sedela je bla pa zavezana in jo je pas tok zategnu, da je bla se kr neki cajta v klinicnem.
Master7 je napisal/-a:Miholl je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:mladič je napisal/-a:Ne sploh se ne prižge lučka od airbagov!!!! Pokaže se lučka za kodni vžig (in une klasične rdeče: svečke, akumulator...)
od airbaga pa ne! glih zato me skrbi, sprašujem pa zato ker o tem zelo malo vem, razen to da ko se je dedek karamboliru, so pač sprožene airbage dal vn, avto pa baje prodal ko da ma še vedno airbage, in to v trgovini!!
VIDENO-KUPLJENO!Samo tako za razmislek povem,sem ze videl avto ki je bil karamboliran(lahko bi se reklo totalka)pa se AIR BAG-i niso sprozil,pa so sigurno bili v avtu.Znancu se je to naredil.Ja ti kar lepo pojdi na servis,mores si itak nic,bos pa saj vedel na cem si,a ne!
videno-kupljeno velja za "privat" nakupe. Če je avtomobilček kupu v avto-hiši se da pa večji rompompom narest......
Tuki ni videno kupljeno, za vsako skrito napako, ki jo kupec ugotovi naknadno ter jo ni mogel ugotoviti na licu mesta, prodajalec kazensko odgovarja, napako ima pravico odkriti v minimalnem 6 mesečnem roku, lahko pa je tudi 12 mesčni rok na tehnično blago, pa niakor ni povezano, če je avto že bil vozen prej.
LP
tešo je napisal/-a:ja le zakaj ni blo taxistu nič? verjetno je taxist videl v ogledalu da se mu v rit približuje avtek ki ga vozi norc in se je malo bolj močno prijel volana, medtem ko sopotnica ni 100% ni mogla videt kaj se dogaja in je bla bolj mehka sproščena, in jo je pas zategnu do konca, če neb bla prvezana ji verjetn tud klinični nebi imel kaj pomagati.
VET je napisal/-a:airbagi se lahko poberejo vn iz vsakega avta ... namesto njih se veže upor xxx ohmov in lučka na armaturi še zmeri dela normalno .... tko da je pr teh stvareh možen totalen nateg.
prepričaš se edin tko da odšraufaš pokrove in pregledaš če je not belo zloženo platno - k groba svila in plinski vložki - k majheni spreji
če jih ni pa k taprumu advokatu ... že opozorilna pisma od teh modelov delajo čudeže
Voith je napisal/-a:tešo je napisal/-a:ja le zakaj ni blo taxistu nič? verjetno je taxist videl v ogledalu da se mu v rit približuje avtek ki ga vozi norc in se je malo bolj močno prijel volana, medtem ko sopotnica ni 100% ni mogla videt kaj se dogaja in je bla bolj mehka sproščena, in jo je pas zategnu do konca, če neb bla prvezana ji verjetn tud klinični nebi imel kaj pomagati.
ne ni res. tud taxist ni vidu avta. blo je cisto presenecenje. zensko je pa pas tok zategnu da je bla cist crna cez joske, in pol je se spustu ni dokler ga niso odrezal.
pa airbag ne izboljsa tok velik varnosti kot mate eni obcutek.
varnost izboljsa v popolnih pogojih, popolni pogoji so pa mogoce v 10% nesrec. probi se v tanjsa drevesa zaletet z airbagom, pa pol povej kok je pomagu
mrtvi boste ko bo cajt prisel za to, nc prej in nc poznej. ni je vrece k bi to preprecla.
s_mande je napisal/-a:Master7 je napisal/-a:Miholl je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:mladič je napisal/-a:Ne sploh se ne prižge lučka od airbagov!!!! Pokaže se lučka za kodni vžig (in une klasične rdeče: svečke, akumulator...)
Tuki ni videno kupljeno, za vsako skrito napako, ki jo kupec ugotovi naknadno ter jo ni mogel ugotoviti na licu mesta, prodajalec kazensko odgovarja, napako ima pravico odkriti v minimalnem 6 mesečnem roku, lahko pa je tudi 12 mesčni rok na tehnično blago, pa niakor ni povezano, če je avto že bil vozen prej.
LP
Fantje jaz nisme nikjer utegnil zaslediti da je avto bil kupljuen v avtohisi,temvec od normalnega cloveka(se pravi je kupil PRIVAT).To glede videno kupljeno jaz dobro vem kako je,je meni zaropotala Alfa po tednu dni,pa sem se lahko pod nosom obrisal!Tako da glede teh skritih napak je tako...Je pa stvar definitivno drugacna ce je avto kupil v avtohisi!
Pa se napisal je da se mu je zdel clovek sumljicav...
Lep dan vam zelim se naprej,pa nisem mislil karkoli slabega,samo povedal sem kako sem jaz stvar zastopil.LP s_mande
Miholl je napisal/-a:Voith je napisal/-a:tešo je napisal/-a:ja le zakaj ni blo taxistu nič? verjetno je taxist videl v ogledalu da se mu v rit približuje avtek ki ga vozi norc in se je malo bolj močno prijel volana, medtem ko sopotnica ni 100% ni mogla videt kaj se dogaja in je bla bolj mehka sproščena, in jo je pas zategnu do konca, če neb bla prvezana ji verjetn tud klinični nebi imel kaj pomagati.
ne ni res. tud taxist ni vidu avta. blo je cisto presenecenje. zensko je pa pas tok zategnu da je bla cist crna cez joske, in pol je se spustu ni dokler ga niso odrezal.
pa airbag ne izboljsa tok velik varnosti kot mate eni obcutek.
varnost izboljsa v popolnih pogojih, popolni pogoji so pa mogoce v 10% nesrec. probi se v tanjsa drevesa zaletet z airbagom, pa pol povej kok je pomagu
mrtvi boste ko bo cajt prisel za to, nc prej in nc poznej. ni je vrece k bi to preprecla.
Joj Voith te tvoje izjave so prbližno spet take kot tiste ko si nas prepričeval da si "boljši" od abs-a....
Sej tut če ne izboljša varnosti...škodvat pa ne more a se ti ne zdi...pa mal ber policijska poročila (če jih lahko morda tut ti kje dobiš) kok jih kej preživi zarad air-bagov....teh tvojih 10% je bl z glave vn ane...airbag ključno zaščiti glavo (čelni in iz strani),poškodbe glave in vrata so pa največkrat vzrok smrti
pa brez kregarije prosm...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov