Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
TopGear
Nov uporabnik

Napisal/-a TopGear Po jul 11, 2005 9:17 am

hehe, EGR ventil, ka regulira pretok izpusnih plinov nazaj v motor, mi je pokazav tut prejsn pokvarjen del tk da ...

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss To jul 12, 2005 1:11 am

Pugi je napisal/-a:Antipollution fault ti napiše ko je fuč katalizator. Možno tud, da ti je samo ona lambda spodej shodila.
.

ampak sonda lambda v diesel motorju? a sem jaz kej prešprical ampak a ni tako, da sonda lambda spreminja in dozira mešanico bencina in zraka glede na režim delovanja motorja pri dieslu je pa to itak vseeno saj je mešanica nekje konstantna ne glede na režim delovanja tako, da lambde ne potrebuje in je posledično tudi nima.

OK, ker nisem 100% prepričan se lahko tudi motim ;)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jul 12, 2005 10:16 am

BBoss je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Antipollution fault ti napiše ko je fuč katalizator. Možno tud, da ti je samo ona lambda spodej shodila.
.

ampak sonda lambda v diesel motorju? a sem jaz kej prešprical ampak a ni tako, da sonda lambda spreminja in dozira mešanico bencina in zraka glede na režim delovanja motorja pri dieslu je pa to itak vseeno saj je mešanica nekje konstantna ne glede na režim delovanja tako, da lambde ne potrebuje in je posledično tudi nima.

OK, ker nisem 100% prepričan se lahko tudi motim ;)

UFFFFF, šele zdj sm šu gledat - hdi :? jafak, ja ta zadeva res nima lambde. Tenx for korekting as. Jebiga, prehit js preberem, pol je pa tko kot na izpitih :roll:
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov