Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Romzis
Novinec

Kraj: okolica LJ

Re: ravnanje litih platišč

Napisal/-a Romzis Po feb 11, 2013 12:48 pm

Ko si se ravno pohvalil pa napiši še kaoliko in za kakšen poseg ti je računal. :D
-----------------------
Romzis

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po feb 11, 2013 9:18 pm

sašo5 je napisal/-a:
denko4 je napisal/-a:Kdo ve če Gomboc v Krškem še kaj dela? Sem bil dvakrat pri njemu in ga ni bilo nikoli. Imam tudi dve telefonske pa se na nobeno ne oglaša. Ali je morda zdaj ves čas v Artičah?

Gomboc Slavko je v Krškem, ta v Artičah je Volčanjšek .....

PS. zakaj bi bil Slavc v Artičah(mogoče je delavnico od tega, ki švasa aluminij prevzel? Sicer pa dejansko ne enega ne drugega nisem že dolgo videl.....
denko4 je napisal/-a:Kdo ve če Gomboc v Krškem še kaj dela? Sem bil dvakrat pri njemu in ga ni bilo nikoli............

će pozvoniš na C. 4. JULIJA 112 noben ne odpre?

Volčanšek je baje v penziji.

denko4 je napisal/-a:Našel Gomboca. Še vedno je na stari lokaciji in dela, vendar rad malo pospi =P
Dobil tudi že nazaj platišča in sem zelo zadovoljen za majstrom.

Škoda, da nisem te debate prej opazil. Bi ti priporočal enga drugega, ne pa Gomboca...Kakorkoli, je prepozno in upam, da ti je vredi naredu.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
denko4
Novinec

Kraj: dolenjske benetke

Napisal/-a denko4 Če feb 14, 2013 10:39 am

Naredil je res vredu in sem zelo zadovoljen.
Platišče je bilo zvito v centru za par mm, na robu še malo več, pa na robu je bila razpoka dolga približno 4 cm, pa pogriženo je bilo okoli. Ni pa delal sam, je rekel, da je neka čudna zelo trda zlitina aluminija in je sam ni mogel variti (menda je samo špricalo okoli), tako da varil je nekdo drug, ravnal je pa on. Prvi je za varjenje računal 20€, on pa še 25€ za ravnanje.

Uporabniški avatar
denko4
Novinec

Kraj: dolenjske benetke

Napisal/-a denko4 Po feb 18, 2013 7:04 am

TrijoAdijo je napisal/-a:Škoda, da nisem te debate prej opazil. Bi ti priporočal enga drugega, ne pa Gomboca...Kakorkoli, je prepozno in upam, da ti je vredi naredu.

Koga bi mi pa ti priporočal in zakaj?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov