Pri Cliotu l.99 sem imel dvojno prabolo (dolge posebej, kratke posebej) sem imel neke zarnice HB7 ali nekaj takega, sem jih menjal vsak mesec, pa se ful drage so bile. Pa takrat si lahko dobil samo original.

V glavem s temi zarnicami je sam *ak!
Mrcina je napisal/-a:Hja, kolegu so na dve leti in 20kkm starem cliotu zablokirale zadnje pakne... Račun reči in piši 100k!!! Za ta denar se jaz naučim menjat pakne in jih zamenjam 2x...
Lp Mrcina
Pugi je napisal/-a:Na mojemu peugeotu bi jo zamenjal v manj kot minuti. Obe dve. Js ne vem kva tok komplicirajo na renoju. Dons sm gledov tud od dedija laguno II.. Pol avta morš podret da prideš do žarnce...
Sh3bO je napisal/-a:Pugi naj ti povem naslednje:
Imamo Cliota in smo v treh tednih zamenjali 2 žarnici. Prvo sem komajda zamenjal (ena ura jebanja), za drugo sem se pa odločil da grem na renault servis. Za žarnico sem dal cca.1700 SIT, vendar ni original renault pakirana (original je tam nekje kot si napisal cca. 4200 SIT). Sem vzel od drugega proizvajalca (imena se ne spomnem). Ko mi je prodajalka odprla obe žarnici (original renault in ta 'ponaredek'), sem ugotovil da so to popolnoma ISTE žarnice na katerih piše made in hungary. Vzel sem cenejšo in so bili tako prijazni da so mi ZASTONJ zmontirali. Vse pohvale!
Tvoja sestra je pač ženska, katera se skoraj nič ne spozna na avtomobile in žarnice in so jo žal nategnili.
Pugi je napisal/-a:Itak da to vem, da raj pr boschu kupm isti del, kot pri renaultu recimo, sam zakaj nategnejo mojo sestro pišuka jim.
Pillle veš da ti razšraufam kar češ, sam pišuka ej ne da se mi pa spravlat pa gruntat eno uro kako se v temu faking renoju pride do žarnce, k js bi kr vn začel metat. Res nism mogu vrjet an...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov