Draz_H je napisal/-a:Saj tudi meni ne gre v račun, kako je lahko "ojnice zalilo". Bil sem 10000% da je vzrok elektronika ali pa nekaj v povezavi s filtrom zraka. Smo vse to našteli ampak so oni očitno "bolj strokovno podkovani", da že vejo kaj je narobe. So pa diagnozo postavili pri avtoservisu Muršič ( http://saloni.citroen.si/mursic/ ). V avtu je pa še vse original, nobenih predelav.
Šmeks: avto je takoj ugasnil ( v luži namreč ), vendar čez lužo nisem hitro zapeljal tako, da nisem zalival okolice kot Infinitijev Hyundai.
Bomo šli danes k Muršiču, da vidim, kaj bodo zmutili...
Lp in HVALA,
Andraž
Draz_H je napisal/-a:Slide, nikakor ni bila pregloboka luža; 4-5 cm, pa še počasi sem peljal. Bom sporočil, ko se zadeve premaknejo (na bolje - upam).
Lp in hvala!
sanny je napisal/-a:sploh ne vem zakaj bi se kregal...če sem prav razumel si par postov nazaj napisal da maš prjatla odvetnika...naj gre s tabo in pokaže dokumente ter reče...fantje se gremo z lepa ali z grda in naj oni zberejo in če se ne strinjajo toži...od zavarovalnice preko kaska dobi popravilo in čez neki let ko boš dobil tožbo boš dobil še obresti pa še povrnjeno za moralno škodo ki so ti jo povzročili...moralno škodo moraš itak izkoristit v vsaki tožbi....
pa še en hud udarec jim lahko zadaš...pa naj se ti ne smilijo kr taki servisi ne smejo obstajat...pismo v francijo direkt na štab citroena in na generalnega uvoznika z isto vsebino...točno kaj se ti je zgodilo in kako je odreagiral njihov servis v slo...vrjemi da jim ne bo vseeno...ena koncesija za prodajanje bmw-jev pri nas je že šla tako...
tej naši servisi pa to tko nategujejo sam zato ki si slovenci ne znamo izborit kar nam pripada...in potem nas tko je....
lp sanny
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov