lisko je napisal/-a:No ja lisko je prišel skoraj do konca.... manjka tako rekoč še sam pumpa in pa šobe in motor je treba sestavt![]()
Stroški pa.... po predvidevanjih......
Vsi deli kaj sem jih menju ( obročki,tesnila,ležaji,tefloni, jermeni,semeringi, šponarji,...=
Novo olje in filtri...... antifiz
Vse skupaj caa. 60 jurjo
Najdražji del pa pumpa in šobe... obnova pumpe in novi vložki šob.... 75 jurjo......
S tem da zdej obnavljam še štarter in pa alternator......
Se prav stroški bodo nekje okol 160 jurjo....... ampak bom vsaj vedu kaj mam in bom na to ponosen
monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:No ja lisko je prišel skoraj do konca.... manjka tako rekoč še sam pumpa in pa šobe in motor je treba sestavt![]()
Stroški pa.... po predvidevanjih......
Vsi deli kaj sem jih menju ( obročki,tesnila,ležaji,tefloni, jermeni,semeringi, šponarji,...=
Novo olje in filtri...... antifiz
Vse skupaj caa. 60 jurjo
Najdražji del pa pumpa in šobe... obnova pumpe in novi vložki šob.... 75 jurjo......
S tem da zdej obnavljam še štarter in pa alternator......
Se prav stroški bodo nekje okol 160 jurjo....... ampak bom vsaj vedu kaj mam in bom na to ponosen
Ves kaj imas... jaz ti bom tako reko.
Mas pocen blok pa poceno glavo, ki bo usak cas razcvetela...pa 170k investicije.
upam useeno da bo slo bar en cas se.
lisko je napisal/-a:..................
Glava ni počena... ble so površinske razpoke ki so se lepo skrile po brušenjo.
blok je počen sam ob šravfih cilindri so ok.
Pa še tiste razpoke se končajo hitr pod vrhom roba... niti do navojev ne pridejo.
.........
pugi405 je napisal/-a:Hmmm... mogoče 1.6 TD motor od R 11?Sam malo težko ga bo najt....
SkIDiver je napisal/-a:lisko![]()
Drugač pa mi smo mel R11 1.6 GTD. To je bla prava mala zverina! To je vleklo nenormalno! Izdale pa so jo vožnje na kratko relacijoŠkoda jo je blo ja.
Če boš kje najdu dobro turbinoker po moje jih je večina riblna, ker avto nekak ni bil za kratke relacije. Zanj je bla dooolga relacija bomba.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov