ddejc je napisal/-a:Tole natikanje in stikanje je po mojem mnenju čisto nepotrebno, ker samonastavljiv mehanizem deluje na način, da so obloge čim bližje bobnu, da ima pedal zavor čim krajši hod do delovnega učinka zavore. Pri parkirni zavori pa za to skrbi vijak pri ročici parkirne zavore.
Ko nekajkrat pohodiš pedal zavore batka raztegneta obloge narazen in vzmet na mehanizmu vleče mehanizem narazen do določene mere. Zračnosti ostane ravno toliko, da se obloge lahko malenkost umaknejo od bobna, ko popusti pritisk v batkih.
ddejc je napisal/-a:Pri zavorah ne. Uživaj v miselnosti, da je moja napaka pri drugi
zlica22 je napisal/-a:ddejc je napisal/-a:Tole natikanje in stikanje je po mojem mnenju čisto nepotrebno, ker samonastavljiv mehanizem deluje na način, da so obloge čim bližje bobnu, da ima pedal zavor čim krajši hod do delovnega učinka zavore. Pri parkirni zavori pa za to skrbi vijak pri ročici parkirne zavore.
Ko nekajkrat pohodiš pedal zavore batka raztegneta obloge narazen in vzmet na mehanizmu vleče mehanizem narazen do določene mere. Zračnosti ostane ravno toliko, da se obloge lahko malenkost umaknejo od bobna, ko popusti pritisk v batkih.
To velja, ko je mehanizem nov in brezhiben...
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 5 gostov