Nasveti in napotki ter povpraševanja...

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko Pe nov 18, 2005 8:16 pm

no jst mam tudi izkušnjo z praskami v avtopralnici. In sicer v avtopralnici je iz ventilatorja ki ti osuši avto visel kos kovine in je meni ter gospodu pred menoj naredil dolgo prasko čez streho. Gospod pred menoj je imel novega golf V in je šefu rekel da bo dal avto popravit in da mu bo prinesel račun za popravilo. Šef je se mirno strinjal. Jaz sem se pa zadovoljil s parimi brezplačnimi pranji-meni je bilo vseeno za tisto prasko na strehi ker je bil avto star. Tako da se da vse rešit...
upam da ti uspe
lp Boris

Uporabniški avatar
Partyzan
Novinec

Kraj: okolica Lj

Napisal/-a Partyzan Pe nov 18, 2005 8:45 pm

No jest sm neki časa delal prek študenta v avtopralnici na Viču. Se je enkar zgodil, da je pol ure po pranju pršu ee gospod nazaj in jokal, da so mu krtače spraskale avto. No sam avto je bil star in cel zelo spraskan :!: Ker je moj fotr avtoličar sm takoj vidu, da nabija. Ampak se nism smel menit je vse uredila šefica. Naredila zapisnik in gospod je moral ostalo urejat na zavarovalnici. Dvomim, da je lahko kaj dokazal.

Sam osebno dvomim, da lahko nekdo kasneje dokaže poškodbe, ki so nastale v avtopralnici. Najbolje je stavri urediti takoj (če se da).

Nekdo je dal predlog, naj naša oškodovanka nastopi z odvetnikom???
Kaj vam pa je. Gre sam denar ter čas. Velik ceneje popravilo.

Jst se drgač javim za pranje :wiihuu

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe nov 18, 2005 9:04 pm

koren je napisal/-a:Reči da brezveze si že ne bi izmišljevala take zadeve. in če so kokrtolk resni na trgu, bodo priznali. Ker si verjetno ne morejo privoščiti, da bi se začelo kej govoriti naokoli o njihovi sposobnosti...

HAHAHAHA :lol: :lol:

js sm delu v eni izmed kao boljsih avtopralnic in ti lahk sam povem da niti prblizn nebojo prznal da je praska iz avtopralnice, tud ce bi bla, kar pa roko na srce verjetno ni. sploh pa nemores verjet kok folka prpele avto in pol kr najde ene praske k jih ma v resnici ze en mesec, sam zdej ko je cist avto jo pac opazi.

upam da nam nikol vec v pralnci delu.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe nov 18, 2005 9:10 pm

YugoGTI je napisal/-a:Sj k greš not v avtopralnico piše neki da je pač na lastno odgovornost, in da ne odgovarjajo za odlomljene brisalce in antene ipd. K včas sm delu prek študenta v avtopralnici, in sm vidu kok je enmu odtrgal anteno, ta se je pa pol zapletla med krtače. Pol je pa ta antena še tolkla po ene 10 avtih dokler niso ˝majstri˝ ugotovli za kaj se gre. Tok da če ti je kaj do svojega jeklenega konjička je bolš da si vzameš eno urco cajta da ga spucaš, in nimaš kakih nepotrebnih incidentov.

pr ns je blo tko da ti prvo anteno placa pralnica, vse ostale placas pa sam iz svojega zepa.

Uporabniški avatar
M-Fan
Novinec

Napisal/-a M-Fan Pe nov 18, 2005 9:12 pm

Ljudje pa sm ž puvedu d avto perte sami... zdej pa mate...
Priponke
images.jpg
images.jpg (3.11 KiB) Videno 1934 krat
RX-8 ...::LEPOTICA IN ZVER::... RX-8

Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe nov 18, 2005 9:16 pm

...posebej zanimivo bo v zimskem casu ko bojo darsovci in ostali posipalci
zasuval cesto s sodram... ko so te lepo pripelje v avtopralnico v krtace notr
to bo cvetelo :?

vsak drug po piccaso-va umetnija :ne

v avtopralnicah pa krtace itak ne pregledajo tako natancno.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Pe nov 18, 2005 10:34 pm

Voith je napisal/-a:
koren je napisal/-a:Reči da brezveze si že ne bi izmišljevala take zadeve. in če so kokrtolk resni na trgu, bodo priznali. Ker si verjetno ne morejo privoščiti, da bi se začelo kej govoriti naokoli o njihovi sposobnosti...

HAHAHAHA :lol: :lol:

js sm delu v eni izmed kao boljsih avtopralnic in ti lahk sam povem da niti prblizn nebojo prznal da je praska iz avtopralnice, tud ce bi bla, kar pa roko na srce verjetno ni. sploh pa nemores verjet kok folka prpele avto in pol kr najde ene praske k jih ma v resnici ze en mesec, sam zdej ko je cist avto jo pac opazi.

upam da nam nikol vec v pralnci delu.

Voith: to si delal v rocni avtopralnici?

Za uno avtopralnice k prou zapeljes avto notr, mors anteno odstranit. Mislim da do zdj sm ga sam enkrat v avtopralnico zapelju...ne vem, boo :)
There is no time...

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo Pe nov 18, 2005 11:01 pm

MacTron je napisal/-a:...posebej zanimivo bo v zimskem casu ko bojo darsovci in ostali posipalci
zasuval cesto s sodram... ko so te lepo pripelje v avtopralnico v krtace notr
to bo cvetelo :?

vsak drug po piccaso-va umetnija :ne

v avtopralnicah pa krtace itak ne pregledajo tako natancno.

pozimi je pri meni samo kirher, poleti ga pa sam perem
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 So nov 19, 2005 12:17 am

teso tk je prav sam prt pa saj ves ce kej zajebes da si sam kriv

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So nov 19, 2005 12:53 am

Ah, pa dejte no. Al ste vi sužnji vaše lastnine al je vaša lastnina suženj vas? So ljudje, ki živijo v čist drugačnih razmerah, kot mi. Ljudje, ki žvijo z osmimi tisočaki na mesec, ki majo 25 let starega vsega pobuškanega peugeota 504, ki si ga delijo s še petimi drugimi gospodinjstvi, ki majo hišo brez strehe, pred hišo kup smeti, ki jim v mestu smrdi tako, da Evropejci po desetih minutah pobegnemo ven, ljudje ki se celo življenje ukvarjajo z ročno reciklažo odpadkov, ki zamenjajo perilo enkrat na dva tedna, ljudje, ki elektriko imajo ali pa je tudi nimajo ... in ki so zelo in iskreno srečni; srečni da živijo,
da živijo tam kjer živijo, ker imajo tam vse, kar v življenju potrebujejo; nekaj hrane (toliko kot jo rabijo, da niso lačni), vodo, da niso žejni (čeprav je rjave barve), prostor, kjer lahko živijo in družino ter prijatelje, ki jim vsi skupaj dajejo občutek resnične sprejetosti in varnosti ter veselja za vsakega člana skupnosti, saj imajo tako še nekoga, ki mu bodo ob njegovi stiski lahko pomagali.
Pa ni to tako daleč od tega našega čistega, sterilnega, okolja, kjer vsi ljudje hitijo, kjer vlada duh individualizma in velja načelo: zakaj ne bi imel še več, če imam že zdaj preveč. Ni daleč, manj kot 4 ure letenja in svet, ki je ob Nilu postane popolnoma drugačen od našega.

Pri nas pa se nekdo sekira za eno prasko na avtu, ki ga bo čez ne veliko let tako ali tako zamenjal. Ni čudno, da je potem v našem okolju toliko kapi.
Sprostimo se, upočasnimo ritem življenja, bodimo veseli, da živimo, da vsako jutro vzide sonce, da za vsakim dežjem posije sonce in da se vsaka megla razkadi!

Blacky, ti pa živi še posebej lepo in umirjeno življenje, saj ga živiš za dva. Naj bo zdrav ali zdrava!
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr So nov 19, 2005 7:06 am

... tisti z 404 in 1300 so še bolj kul, 504 je že srednja klasa,...

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown So nov 19, 2005 7:50 am

Kaj pa ima darwinov post v zvezi z prasko na avtu? :)

Avtopralnica ne krije škode. Zagotovo. Razen če se greš malo tožarit z njimi. :D

Uporabniški avatar
Blacky
Novinec

Napisal/-a Blacky So nov 19, 2005 10:15 am

Ja sej to s poliranjem bi šlo, ampak avta vrednega 6 mio ne poliraš sam, ker je
prevelik riziko da kej zajebeš.

Za mojga dojenčka pa spola še ne vem, zvem enkrat januarja...upam, da je fantek...mu bo mami kupla enga lepga SEATA k bo velik!
Slikco vam pa pripnem, ko mi bo vreme omogočalo posnetek, zdej je preveč vlažno in se ne vidi dobro!

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha So nov 19, 2005 10:23 am

Blacky - lahko izdaš ime tega foruma, kjer si dobila omenjeno informacijo

LP

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr So nov 19, 2005 10:31 am

... jaz mislim da na RR ...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So nov 19, 2005 2:57 pm

...
Zadnjič spremenil Symon, dne So nov 19, 2005 4:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Blacky
Novinec

Napisal/-a Blacky So nov 19, 2005 3:23 pm

Na forumu medover.net. Zakaj? A se ti ne zdi odgovor dober? Men je všeč, da niso vsi tok živčni kot sem sama, ampak težko človek ostane hladen v takih primerih. Je pa gospa potem še dodala, da je teorija eno, praksa pa drugo.
:clapclap Ma ja ljudje, sej bom preživela še eno prasko, kok jih še bo!!!! :roll:
Ni mi pa vseeno.

Aja pa še to, k je Darwin reku, da eni živijo z osmimi tisočaki. Temu se samo smejem, ker takih ni!!!!

Vsi reveži, ki so brez šole in znanja, in si ne znajo pomagat, jih naša država super podpira.
Za avto sem pošteno delala in sem upravičeno jezna, ker ga nisem dobila od nikogar! Ok no, moj stari je dal še ene 2 miota zraven :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So nov 19, 2005 3:32 pm

Kaj ima veze njegov topic z prasko na avtu? Hja hotel je povedat, da so še drugačni problemi na svetu kot ena majhna praska. Ampak očitno nekateri ne dojamejo več tega

Pri nas pa se nekdo sekira za eno prasko na avtu, ki ga bo čez ne veliko let tako ali tako zamenjal

Lej če kdor koli kupi avto na pošten način in z trdim delom vrjem da ga bo tut cenil in pazil na njega ker to je le njegova roka "naredila" in kdor sam kupi avto na svojih žuljih nebi dajal tko pametnih izjav kot darwin in Symon vrjem da če daš za avto 6mio in ti ga potem opraska metlica ki iz malomarnosti sploh ni pregledana ti nekje mora spustit varnostni ventil a zj pa zarad malomarnosti ker metlica ni bila pregledana in očiščena pa se zj lahk praska po mojem novem avtu dej raj premisli kaj pišeš pa pol piš ne vem ampak men bi tut prekipelo in vrjem reakcija bi bla enaka kot je napisala blacky mogoč kaj hujša :D (seveda pač moram bit prepričan da je ta praska res povzročena z strani avtopralnice in je nastala zaradi malomarnosti)
Blacky poskusi z lepo besedo če pa ta ne doseže nilč pol pa zgrda sam to se zna zavlečt (sam res če si 100% da prej praske ni bilo)
Drugače boš pa zeloo teško dokazala da je praska nastala v pralnici ampak vseeno moraš vstrajat
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Blacky
Novinec

Napisal/-a Blacky So nov 19, 2005 3:40 pm

evo še slikce, kjer se sicer zelo slabo vidi, ampak tega pa prej ni blo! Še isto minuto sem ga poklicala, ko sem ven zapeljala.
Presodite sami, meni je v bistvu že vseeno, ker drugače tole itak ne bo več kot 10 jurjov, da mi bojo na verovškovi zapoliral, gre pa za princip!
Priponke
100_0208.jpg

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So nov 19, 2005 4:53 pm

OK razumem, avto je bil drag. Najprej sem mislil, da je res kakšna malenkost ampak očitno je kar lepo vidna. :shock:
Kot pa si že ugotovila bi bilo potrebno prej bolj strogo urgirati ampak kaj, ko je to težko dokazati... Drugo je, če imajo kakšno kovino (anteno) na krtači to je pa že malomarnost za moje pojme. :evil:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov