Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne nov 20, 2005 2:07 pm

PiLLLe je napisal/-a:Drugace pa kar se tice topica mi je mal sumljiv. KAj pa kako pa nepovem :D

Toyota se ne kvari? A to? :P
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

maki13
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maki13 Ne nov 20, 2005 2:14 pm

Avto gre drug teden na servis.
A mi lahko priporočite enga v lj. ali okolici,da nardi vredu pa ma normalne cene.
A mislte da je treba še kej druzga zamenat al sam teflone?
Hvala za odgovore.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Re: Toyota-problemi!

Napisal/-a TrijoAdijo Ne nov 20, 2005 2:54 pm

sonček je napisal/-a:Če nimaš denarja za servis ti bom priporočal svojega vaškega,ki zelo kvalitetno naredi in končni račun neverjetn skor zastoj dlih zdej je mel moj avto 5 dni pri njem menal je vse jermena,šponar,olje,filtre,sprednje diske,ploščice,ležaje,bobne in računal je 5 čukov.
Sem pa 30 km izven.
lp

LOL!
Pizdarija...take f**e bi ti jest zamenju v 5-ih urah,pa nisem mehanik.
Kulk cajta bi tvoj mehanik šele rabu za generalko (bi blo 2 leti dovolj)?? :lol: :lol: :lol:
Zadnjič spremenil TrijoAdijo, dne Ne nov 20, 2005 2:55 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne nov 20, 2005 3:06 pm

Symon je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:Drugace pa kar se tice topica mi je mal sumljiv. KAj pa kako pa nepovem :D

Toyota se ne kvari? A to? :P

Ne. Bolj to da so posti pisani tako in v takem redu da mi vse skupaj izgleda kot norcevanje.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne nov 20, 2005 4:12 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:Če nimaš denarja za servis ti bom priporočal svojega vaškega,ki zelo kvalitetno naredi in končni račun neverjetn skor zastoj dlih zdej je mel moj avto 5 dni pri njem menal je vse jermena,šponar,olje,filtre,sprednje diske,ploščice,ležaje,bobne in računal je 5 čukov.
Sem pa 30 km izven.
lp

LOL!
Kulk cajta bi tvoj mehanik šele rabu za generalko (bi blo 2 leti dovolj)?? :lol: :lol: :lol:

Pa kaj bom mogu še enkrat vse pisat da ni avto popravljal 5 dni amoak ga je v enem večeru okol 2 ur pa če ma 10 let izkušenj na citroenu in še kje drugje, Teb pa itak ni za zaupat po bi tud jest to lahko sam naredi samo zaradi varnosti rajš pelem k mehaniku.... vpraš če kej nisi razumu.

lp pa brez komplikaci

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne nov 20, 2005 5:05 pm

sonček je napisal/-a:
Sem pa 30 km izven.
lp

LOL!

Pa kaj bom mogu še enkrat vse pisat da ni avto popravljal 5 dni amoak ga je v enem večeru okol 2 ur pa če ma 10 let izkušenj na citroenu in še kje drugje, Teb pa itak ni za zaupat po bi tud jest to lahko sam naredi samo zaradi varnosti rajš pelem k mehaniku.... vpraš če kej nisi razumu.

lp pa brez komplikaci

vsega posla na tvojmu avti je za 5 ur (če greš umes še na pir).On je rihtu avto vsak večer po 2 uri (vsaj tuk sem zastopu).Pol pi izračunih bi mogu bit avto pr njem tri dni.Kaj je pa delu pol še dva dni z avtom?? :rofl :har :har :har

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne nov 20, 2005 5:35 pm

sonček je napisal/-a:
Sem pa 30 km izven.
lp

LOL!

lp pa brez komplikaci

vsega posla na tvojmu avti je za 5 ur (če greš umes še na pir).On je rihtu avto vsak večer po 2 uri (vsaj tuk sem zastopu).Pol pi izračunih bi mogu bit avto pr njem tri dni.Kaj je pa delu pol še dva dni z avtom?? :rofl :har :har :har

LP!

Delov je dve ure ker je izočen mehanik in ima izkušnje sej sem bil zdraven tako da ni kej. Jets sem avto prpelu eno sobot je men reku da nov takoj ker nima časa ampak jest sem mu vseno tja zapelu in avto je bil tam neki cajta na začetka nej bi menu sam jermena pa bremze sam sem mogu nekart še vmes it iskat zadnje bobne in lažaje.....
lp

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne nov 20, 2005 10:03 pm

sonček....glej dj ne nakladi tolk...da ti bomo vsaj ostali verjeli,ne pa tko kot zdaj počneš,da še sam sebi verjameš. In če je ta mehanik tak car,da tako hitro ter kvalitetno naredi,potem bi ga z veseljem spoznal. Če ti je menjal diske,ploščice,ležaje zadaj,jermena,ter olje in filter,verjemi da ni blo v dveh urah to narejeno....razen če je vse neki na pol spacal....al pa če ti mu ti zraven pomagu,da je blo tko hitro narejeno :har

nič no,jst se avtorju te teme opravičujem da sem tako zašel izven nje,tko da se dokončno umikam iz te teme,kajti svoje sem povedu....pa lahko noč otroci
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne nov 20, 2005 10:22 pm

Nehte no.......

Pač je porabu tok časa...... mogoč je 4 dni avtek sam gledu pol pa se spravu poleg.....

Btw jaz olje menjujem že tudi en teden pa ga še zdej nisem menju....... prvi dan kupo premal olja ker sem mislu da ga mam še doma...... zvečer vidu da ga pa le nimam...... drug dan nisem menju ker sem mel premal filter....... tretji dan nisem menju ker sem mel prevelik filter ( traktorski gre gor....... večji je bolši je pretok manj je možnostik da se zamaši in manj se pumpa matra) četrti dan nisem mel časa....... peti dan me ni blo doma...... no olje pa še vseen ni menjan :D kapirate?:D Sicer pa dost o tem :)

Opažam da fantič že neki časa sprašuje kaj so tefloni pa ga noben ne j**e. No to so tessila pri ventilih kateri tesnijo med zgornjim in spodnjim delom ventila. Njihova naloga je zadrževat olje v prostoru ki mu je namenjen torej nad ventili...... če so le ti slabi olje prehaja preko ventilov u valj kjer izgoreva...... modrikast dim iz izpuha.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

maki13
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maki13 Po nov 21, 2005 12:00 am

Koncno mi je en povedu kaj so tefloni.
Hvala se enkrat za vse komentarje.
Avto bo sel kmal na servis,pol bom pa se kej napisu.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: DePalmo, Google Adsense [Bot] in 18 gostov