PiLLLe je napisal/-a:Drugace pa kar se tice topica mi je mal sumljiv. KAj pa kako pa nepovem
Toyota se ne kvari? A to? :P
sonček je napisal/-a:Če nimaš denarja za servis ti bom priporočal svojega vaškega,ki zelo kvalitetno naredi in končni račun neverjetn skor zastoj dlih zdej je mel moj avto 5 dni pri njem menal je vse jermena,šponar,olje,filtre,sprednje diske,ploščice,ležaje,bobne in računal je 5 čukov.
Sem pa 30 km izven.
lp
TrijoAdijo je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Če nimaš denarja za servis ti bom priporočal svojega vaškega,ki zelo kvalitetno naredi in končni račun neverjetn skor zastoj dlih zdej je mel moj avto 5 dni pri njem menal je vse jermena,šponar,olje,filtre,sprednje diske,ploščice,ležaje,bobne in računal je 5 čukov.
Sem pa 30 km izven.
lp
LOL!
Pizdarija...take f**e bi ti jest zamenju v 5-ih urah,pa nisem mehanik.
Kulk cajta bi tvoj mehanik šele rabu za generalko (bi blo 2 leti dovolj)??![]()
![]()
sonček je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Če nimaš denarja za servis ti bom priporočal svojega vaškega,ki zelo kvalitetno naredi in končni račun neverjetn skor zastoj dlih zdej je mel moj avto 5 dni pri njem menal je vse jermena,šponar,olje,filtre,sprednje diske,ploščice,ležaje,bobne in računal je 5 čukov.
Sem pa 30 km izven.
lp
LOL!
![]()
Pa kaj bom mogu še enkrat vse pisat da ni avto popravljal 5 dni amoak ga je v enem večeru okol 2 ur pa če ma 10 let izkušenj na citroenu in še kje drugje, Teb pa itak ni za zaupat po bi tud jest to lahko sam naredi samo zaradi varnosti rajš pelem k mehaniku.... vpraš če kej nisi razumu.
lp pa brez komplikaci
TrijoAdijo je napisal/-a:sonček je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Če nimaš denarja za servis ti bom priporočal svojega vaškega,ki zelo kvalitetno naredi in končni račun neverjetn skor zastoj dlih zdej je mel moj avto 5 dni pri njem menal je vse jermena,šponar,olje,filtre,sprednje diske,ploščice,ležaje,bobne in računal je 5 čukov.
Sem pa 30 km izven.
lp
LOL!
![]()
Pa kaj bom mogu še enkrat vse pisat da ni avto popravljal 5 dni amoak ga je v enem večeru okol 2 ur pa če ma 10 let izkušenj na citroenu in še kje drugje, Teb pa itak ni za zaupat po bi tud jest to lahko sam naredi samo zaradi varnosti rajš pelem k mehaniku.... vpraš če kej nisi razumu.
lp pa brez komplikaci
vsega posla na tvojmu avti je za 5 ur (če greš umes še na pir).On je rihtu avto vsak večer po 2 uri (vsaj tuk sem zastopu).Pol pi izračunih bi mogu bit avto pr njem tri dni.Kaj je pa delu pol še dva dni z avtom??![]()
![]()
![]()
![]()
LP!
Po forumu brska: DePalmo, Google Adsense [Bot] in 18 gostov