Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne nov 27, 2005 1:41 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
roman01 je napisal/-a:Original so za isto kvaliteto dvakrat dražje.

Bosch so pa mene že tudi razočarale.

Original so dvakrat dražje dobiš pa dvakrat dvakrat bulšo kvaliteto.

Sem mel Valeo,Champion,Bosch....vse je bil en falus....sem šou na pooblaščen servis..kupu original...in brišejo kt bomba.

LP!

Res ne vem kaka je razlika med original in ostalimi? Pogledam na renoje majo gor valeo....... pogledam na audija ma gor bosch.......

U dost primerih ni dobro sam metlce menjat...... sploh pri starejših letnikih tista vzemt , ki pritiska brisalce ob šipo toliko oslabi da metlice več ne zmorejo opravljat svojga dela.

Men crkne vedn sam sopotnikov brisalc...... pušča za sabo briše tako rekoč skor nič.... med tem ko moj briše kot nova...... oba sta bila nameščena istočasno in oba nova.Oba sta bosch le da ima moj še dodatn spojlečrk na metlici.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Po nov 28, 2005 8:15 am

Tisti, ki kupujete na originalnih servisih, poglejte, katero znamko brisalcev vam prodajo za višjo ceno kot v štacunah. Za Renaulte vem, da imajo Valeo brisalce. Te dobiš tu na Petrolu.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po nov 28, 2005 12:01 pm

Na Ford pooblaščenem servisu sem dobil Ford-ov original brisalce.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po nov 28, 2005 12:08 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Na Ford pooblaščenem servisu sem dobil Ford-ov original brisalce.

LP!

ford ne dela brisalceu, gor je lako samo napis ford, še vedno pa jih za njih dela drugo podjetje.
če ugotoviš katero, boš enake brisalce kupil za nižjo ceno ;)
podpis

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po nov 28, 2005 12:15 pm

Ne...ups....motorcraft ;)

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov