Nasveti in napotki ter povpraševanja...

powerDm
Novinec

Napisal/-a powerDm Pe dec 23, 2005 12:56 am

urosr a nima tvoja tut 69KW če je ista ko moja?

Jo bom pa prodau marca,če koga zanima si jo lahka pogleda ;)

easy
Nov uporabnik

Napisal/-a easy Pe dec 23, 2005 12:56 am

urosr je napisal/-a:Ja to je posodica za krmiljenje choka, če boš brez nje bo avto ful občutljiv na dodajanje ali odvzemanje choka, ti jo kr lepo prklop nma frgazer tam ko je plac zanjo, drgač me pa zanima ker tip motorja pa daješ v avto, ker sm tudi sam vgradil pol leta nazaj mašino F2N754 66kw v petko!

Ja jz mam tud tak motor F2NH 66kW. Ja sem ugotovil kam na frgazer naj jo prklopim.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe dec 23, 2005 8:45 am

da samo nekaj dodam kar ni povezano s to temo. Ker se spravljate na uporabnika nebivedu.

Glejte ker mu očitate mojster foruma pa to. Naj povem da ta titula pride avtomatsko ko imaš določeno število postov,in tudi vidva jo bosta dobila. Tko da to nič drugega ne pomeni,nevem zakaj gre to tko enim v nos.

Je pa tudi on človek,ki se zmoti,tako kot vsi...in ga dobro poznam,vem da on nebi zanalašč krive vere učil....tko da res ne vem zakaj zdaj tak buum na njega. Sj prav da ste napisal,da si je on tole napačno predstavljal in bo od zdaj naprej bo vedel,tko da fantje takle pa res ni potrebno v prihodnje počet.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Napisal/-a urosr Pe dec 23, 2005 11:20 am

powerDm je napisal/-a:urosr a nima tvoja tut 69KW če je ista ko moja?
Jo bom pa prodau marca,če koga zanima si jo lahka pogleda ;)

Moja nima elektro vbrizga, ampak dvojni fergazer, sam je pa že en kup stvari predelanih tk da ma kr krepko prek 100HP!
Slika

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Pe dec 23, 2005 11:41 am

šmeks je napisal/-a:da samo nekaj dodam kar ni povezano s to temo. Ker se spravljate na uporabnika nebivedu.

Glejte ker mu očitate mojster foruma pa to. Naj povem da ta titula pride avtomatsko ko imaš določeno število postov,in tudi vidva jo bosta dobila. Tko da to nič drugega ne pomeni,nevem zakaj gre to tko enim v nos.

Je pa tudi on človek,ki se zmoti,tako kot vsi...in ga dobro poznam,vem da on nebi zanalašč krive vere učil....tko da res ne vem zakaj zdaj tak buum na njega. Sj prav da ste napisal,da si je on tole napačno predstavljal in bo od zdaj naprej bo vedel,tko da fantje takle pa res ni potrebno v prihodnje počet.

... maš prav, se opravičujem...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov