Nasveti in napotki ter povpraševanja...

butara
Nov uporabnik

Napisal/-a butara Po jan 09, 2006 12:35 am

ma mehanik je vse za....j jaz bi mu pelal avto naj to zrihta kakor ve in zna

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po jan 09, 2006 1:29 am

Mogoče je pa problem v kakšnem preperelem nosilcu motorja? Lahko, da ti motor tolče ob karoserjo, ko greš čez luknjo. Pomisli v to smer, saj je avto že starejšega letnika in je to možno.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po jan 09, 2006 1:58 am

Pro2Type je napisal/-a:Men je sam olje zamenjal, krajšal mislim da ni, saj ne da bi jaz vedel, pa tud reku ni nč. A avto še kej nižje sede če se še to krajša???

CupraR: A Misliš da je feder na glavo obnren, da je zgorn konc spodaj, in spodnji zgoraj???

Mah nism to mislu. Lahko da pr navoju poka (vijak ki fiksira amortizer na podvozje), ni pa nujno.
Pr men je bil recimo tak primer.

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Po jan 09, 2006 6:57 am

Avto je letnik 97/98, tko da bom dal mehaniku da še to pogleda, če mogoče motor tolče ob karoserijo :? Če pa nav to, se bom pa do amortizerja zapelu pa bo on povedu kva je!

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Po jan 09, 2006 7:41 am

Kje si pa tršal?

Men so bli tud bolj glasni amortizerji po tršanju. Pa mislim da je mel podoben problem kot ti uporabnik Vogel na svojem Puntu.

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Ne jan 21, 2007 1:08 am

Pro2Type je napisal/-a:Avto je letnik 97/98, tko da bom dal mehaniku da še to pogleda, če mogoče motor tolče ob karoserijo :? Če pa nav to, se bom pa do amortizerja zapelu pa bo on povedu kva je!

hehe,
mislim, da je podobno kot pri moji punci. Golf 2, spredaj desno je zjutraj (je blo dost hladno) zmeraj udarju k pr norcih, če si šel žez kako mini luknjo. Pa so enostavno zamenal spredn desn amortizer in je bla stvar rešena.Je pa zgledal k da bi bla prazna guma la pa full trd amortizer, je p***da butnla cela armatura! :shock:

Tko da pomoje bo kle neki!?
Slika

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Ne jan 21, 2007 11:50 am

Ja smo že dolg nazaj zrihtal, sam nism napisu. Bil je problem pr odbojnih gumicah al kar kol so že, uglavnem je bla gumica zanič, pa smo zamenjal zdej je pa ok :D

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Ne jan 21, 2007 9:34 pm

superca, sam da dela........
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov