lej, dandanes je človeka, ki te ne bi probu odret sila težko najt...sploh je to problem za ženske, zadnč je ena za menjavo olja, filtra in žarnice plačala 36000jurjev na AMZSju ko sem avto na optiko pelu taj, da sm poslsl papirje za homologacijo.
jz hodim k enemu mehaniku že lep čas...ugotovu sm da me je nategnu do zej 2krat in to v zadnjih 6ih mesecih: namest SKF lagrov mi je v avto stišu neke socialne p***e, ki so crknle po manj kot 5000 km in manj kot pol leta in ni hotu za garancijo čut, pa čeprav sem mu na žive in mrte težil in moril in drugič, ko mi je pred mesecem kable pustil ležati na svečkah in jih ni pritisnil na svečke tako da en cilinder sploh ni deloval in sem to opazil ko sem stal in sem slišal tist anoying zvok. Zakaj je to naredu?ker hoče dobit neki dodatnega keša, ko bi jz spet tja pršu pa joku da neki ni ok, m***r!! pa nism neumn, marsikej sam šraufam, če bi le mel delavnco bi še več, nimam neke high-tech žvadi in ni tolk zakompliciran rihtat.
ta mehanik mene več ne vidi, pa čeprav se o njem po Celju da slišati marsikej dobrega...poskusu je, in to je to, bom pa o njem naprej povedu vsem kaj in kako, čeprav je do danes bil z mano korekten.