čare je napisal/-a:ja tist vijak je taprav sam najprej ga ž šublerjem zmer kok je zdej ven da ga boš pol če ti ne bovšeč prav nazaj naštelu
Čare red Bull pravi da je un vijak ki je bele barve ne in ke je črne barve obkrožen.
lp
TrijoAdijo je napisal/-a:Ja unga morš štelat ki je obkrožen z belo.Štelaš pa tko..mašino užgeš,jo pustiš laufat da se segreje na del. temp. pol pa morš vijak vrtet v tisto smer da slišiš kako so se obrati na štantgasu povišal (ponavad je treba vijak pršraufat).S tem mu povišaš količino vbrizgane nafte in posledično bolj gre in bolj pije ter bolj kadi.
Če boš pa odšraufu un vijak ki je pa s črno obkrožen boš mu pa sam končne obrate povišu,ker je pa pri dizlu totalno nevarno in totalno brezveze.Pa če boš že odšraufu ta vijak mu dej še gaszajlo mal našpani tak da se bo v kabini pedal malo dvignu.To pa zato da boš sploh kej mel od tega,ker če zajle ne boš španal, boš gas stisnu do podna,ampak končni obrati motorja bojo ostal isti,ne glede na to da si un vijak kej odviju.
Sam tulk za info...ne pričakovat da bo zdej letelo ko sneta sekira.
LP!
TrijoAdijo je napisal/-a:No..ne rečem da se na da tunat.to se vsekakor da..sam brez "polžka" ne bo nič![]()
LP!
hard je napisal/-a:Za informacijo pa se da iz tega motorja z nastavitvami črpalke in šobami iztisniti kar nekaj- gre približno tako kot G IV SDI po izkušnjah-samo ne dolgo
sonček je napisal/-a:Zdej k sm spet kupil golf 2 GTD z navadnim motorjem 1.6.
Neki me je+e k ne znam naštelat bosch pumpe pri prejšnjem golfu sem naštelov pa je šel golfa boljš.
Zdej neki sem gledal na tej pumpi mela je gor plombo. Ampak sem jo dal dol oz. že prej ni bla neki skp dana prov.
Zdej če odvijem tist vijak k je z belo obkrožen se dlih tak mašino sliš kt da bi zgubljala moč (manj nafte dobri)....un k pa vzvod blokira če ga bolj prvijem bo avto mel zelo mal hoda zdej pa ne vem kak je to možn da se pri tej bosch pumpi ne da tega štelat pri prejšnjem golfu pa se je dalo.
Hvala vsem za odgovore.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov