Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So mar 18, 2006 3:31 pm

čare je napisal/-a:ja tist vijak je taprav sam najprej ga ž šublerjem zmer kok je zdej ven da ga boš pol če ti ne bovšeč prav nazaj naštelu

Čare red Bull pravi da je un vijak ki je bele barve ne in ke je črne barve obkrožen.

lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So mar 18, 2006 3:32 pm

RedBull™ je napisal/-a:Jp

Ta tema naj bo še neki časa odprta da bom še kakšen odg, dobu od kakšnega obiskovalca.
Ti bom poslov PS.

lp

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo So mar 18, 2006 6:06 pm

Ja unga morš štelat ki je obkrožen z belo.Štelaš pa tko..mašino užgeš,jo pustiš laufat da se segreje na del. temp. pol pa morš vijak vrtet v tisto smer da slišiš kako so se obrati na štantgasu povišal (ponavad je treba vijak pršraufat).S tem mu povišaš količino vbrizgane nafte in posledično bolj gre in bolj pije ter bolj kadi.

Če boš pa odšraufu un vijak ki je pa s črno obkrožen boš mu pa sam končne obrate povišu,ker je pa pri dizlu totalno nevarno in totalno brezveze.Pa če boš že odšraufu ta vijak mu dej še gaszajlo mal našpani tak da se bo v kabini pedal malo dvignu.To pa zato da boš sploh kej mel od tega,ker če zajle ne boš španal, boš gas stisnu do podna,ampak končni obrati motorja bojo ostal isti,ne glede na to da si un vijak kej odviju.

Sam tulk za info...ne pričakovat da bo zdej letelo ko sneta sekira.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So mar 18, 2006 6:30 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Ja unga morš štelat ki je obkrožen z belo.Štelaš pa tko..mašino užgeš,jo pustiš laufat da se segreje na del. temp. pol pa morš vijak vrtet v tisto smer da slišiš kako so se obrati na štantgasu povišal (ponavad je treba vijak pršraufat).S tem mu povišaš količino vbrizgane nafte in posledično bolj gre in bolj pije ter bolj kadi.

Če boš pa odšraufu un vijak ki je pa s črno obkrožen boš mu pa sam končne obrate povišu,ker je pa pri dizlu totalno nevarno in totalno brezveze.Pa če boš že odšraufu ta vijak mu dej še gaszajlo mal našpani tak da se bo v kabini pedal malo dvignu.To pa zato da boš sploh kej mel od tega,ker če zajle ne boš španal, boš gas stisnu do podna,ampak končni obrati motorja bojo ostal isti,ne glede na to da si un vijak kej odviju.

Sam tulk za info...ne pričakovat da bo zdej letelo ko sneta sekira.

LP!

No tist šranf sem prvil na prvotno stanje k je črne barve(obkrožen)
Kaj mi svetuješ ali naj postim tako kot je ?
Priponke
500.JPG

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo So mar 18, 2006 8:14 pm

Ma pust tko kot je.Ker je čist brezveze neki pumpo odpirat pa ne vem kaj.Jest sem tega svoje cajte velik prešraufu,pa sem nakonc ugotovu da je brezveze.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr So mar 18, 2006 9:12 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Ma pust tko kot je.Ker je čist brezveze neki pumpo odpirat pa ne vem kaj.Jest sem tega svoje cajte velik prešraufu,pa sem nakonc ugotovu da je brezveze.

LP!

... podpišem, saj ne moreš 115 KM ven dobit...
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne mar 19, 2006 12:09 am

spet en ko hoce tunat 55konjskiga dizla :lol:
No daj daj, bos vec skode naredil ko koristi, dejstvo je da je dizl v golfu pocasen, se pa vozis dokaj poceni. to uzami v zakup.
lp

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne mar 19, 2006 1:58 am

No..ne rečem da se na da tunat.to se vsekakor da..sam brez "polžka" ne bo nič :lol:

LP!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne mar 19, 2006 12:19 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:No..ne rečem da se na da tunat.to se vsekakor da..sam brez "polžka" ne bo nič :lol:

LP!

Hvala vsem za odg.
lp
Zadnjič spremenil sonček, dne To mar 28, 2006 11:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To mar 28, 2006 11:06 pm

RedBull™ je napisal/-a:Jp

Čare prav ta k je belo obkrožewn da ni pravi.

Pravi pa takole:šravfu unga ko je zajla na vzvodu.

Kako potem Čare pravi drugače ti pa drugače.
sorry če sm tok vsilijiv

lp

hard
Nov uporabnik

Napisal/-a hard Če apr 06, 2006 9:16 am

Jaz bi ti svetoval , če ne veš kateri vijak je za kaj, pusti raje pri miru vse skupaj, pa tudi če ti bo nastavljal črpalko nekdo ki se spozna na te zadeve ,ni nujno da boš motor vozil še nekaj časa.

Za informacijo pa se da iz tega motorja z nastavitvami črpalke in šobami iztisniti kar nekaj- gre približno tako kot G IV SDI po izkušnjah-samo ne dolgo :twisted:

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Pe apr 07, 2006 6:38 pm

hard je napisal/-a:Za informacijo pa se da iz tega motorja z nastavitvami črpalke in šobami iztisniti kar nekaj- gre približno tako kot G IV SDI po izkušnjah-samo ne dolgo :twisted:

Ja sej to je ta problem...gre že gre....samo ne dolgo.

LP!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Pe avg 25, 2006 5:52 pm

Zdej k sm spet kupil golf 2 GTD z navadnim motorjem 1.6.

Neki me je+e k ne znam naštelat bosch pumpe pri prejšnjem golfu sem naštelov pa je šel golfa boljš.

Zdej neki sem gledal na tej pumpi mela je gor plombo. Ampak sem jo dal dol oz. že prej ni bla neki skp dana prov.

Zdej če odvijem tist vijak k je z belo obkrožen se dlih tak mašino sliš kt da bi zgubljala moč (manj nafte dobri)....un k pa vzvod blokira če ga bolj prvijem bo avto mel zelo mal hoda zdej pa ne vem kak je to možn da se pri tej bosch pumpi ne da tega štelat pri prejšnjem golfu pa se je dalo.

Hvala vsem za odgovore.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe avg 25, 2006 10:50 pm

a zdej se pa že nehi zajebavat učeri bi delu generalko dons bi pa friziru ?? če ne veš kaj je kej pa kje je treba kaj premaknit pust na miru ker lahko nrdiš edin škodo

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So avg 26, 2006 6:12 am

čare :clapclap sonček :/:o:/
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So avg 26, 2006 7:45 am

:har

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne avg 27, 2006 7:02 am

sonček je napisal/-a:Zdej k sm spet kupil golf 2 GTD z navadnim motorjem 1.6.

Neki me je+e k ne znam naštelat bosch pumpe pri prejšnjem golfu sem naštelov pa je šel golfa boljš.

Zdej neki sem gledal na tej pumpi mela je gor plombo. Ampak sem jo dal dol oz. že prej ni bla neki skp dana prov.

Zdej če odvijem tist vijak k je z belo obkrožen se dlih tak mašino sliš kt da bi zgubljala moč (manj nafte dobri)....un k pa vzvod blokira če ga bolj prvijem bo avto mel zelo mal hoda zdej pa ne vem kak je to možn da se pri tej bosch pumpi ne da tega štelat pri prejšnjem golfu pa se je dalo.

Hvala vsem za odgovore.

lp

Če bi oba vijaka vrtel v nasprotno smer kot si ju ti vrtel, bi se lepo naštelalo.Sam dej mi nekaj povej...zakaj si plombo dol vtrgu?Če je bla plomba gor, je bla z razlogom.In ta razlog je, da NE diraj tam,kjer ti ni mesto.Zdej si zajebu s tem, da si razštleu očitno pravilno nastavitev pumpe.

LP!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne avg 27, 2006 8:53 pm

Plomba je bila že od prej vidna da je nekdo šaril po njej. Odtrgal jo nisem.

Drugač pa za malenkost mi jo je uspelo odpret več goriva več bo šel (dobr spet kakšnih ekstremna pa spet nov a ne).

lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov