Mate je napisal/-a:DonFilipo je napisal/-a:pr moji mazdi sm na 280kkm drugic zamenjal svecke, in se naprej avto dela kot svicarska urica. povej kolegu naj kupi japonca.
Prosim, da se takih komentarjev vzdržišs. Povej ali vprašaj kaj s temo povezanega, ne začni pa pljuvati po drugih znamkah in poveličevati svoje. Iz tega nastane samo prepiranje, tema zajadra v tretjo smer, poleg tega imamo pa vsi svoje razloge za nakup določenega avtomobila določene znamke. Japonci so lahko vsemogočni za nekatere, za druge pač ne. Enako nemci, italijani, francozi, korejci, američani, ...
@DonFilipo ima point. Pa tudi nikjer ni pljuval po drugih znamkah in nič takega ni povedal, le lastno izkušnjo. Samo kako tipično je to na tem forumu, ko če samo nekaj dobrega rečeš o japoncih pa magar je to resnično dejstvo (npr. ADAC poročilo,...) ali pa lastna izkušnja, se takoj najdejo užaljeni lastniki (evropskih) znamk, jasno volkswagna v tem primeru, ki ne upajo resničnim dejstvom pogledat v oči...

Nevem, meni se pa zdi dobro o tem diskutirat (dokler je debata na nekem nivoju), da folk pove take in drugačne izkušnje, saj temu je forum tudi namenjen (sorry še za moj offtopic, ampak nisem se mogu zadržat...).