Nasveti in napotki ter povpraševanja...

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ Ne apr 23, 2006 3:52 am

Ja sam ste res pametni. Names, da bi človeku pomagal, mu raje utrujate z omejitvami.Videl sem samo 3 pametne poste od dveh zrelih uporabnikov...
GTi rocks?!

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Ne apr 23, 2006 8:43 am

nikol ne moreš nekomu na daljavo pomagat dokler zadeve od blizu ne pogledaš, pa tut če si še ne vem kašn mehanik, sej itak to ne spada zdej sm sam useen odgovarjam, sicr pa nekateri novi automobili grejo samo 170 in kva čš kle nrdit, predelovou ga ne boš k ti gre garancija, jokat da ti gre tok se pa tut ne splača k se ti bojo drugi režal č se delaš bl pametnga od auta. upam da me štekate. v nekaterih besedili so pač skrita sporočila oz. ni tako očitno, je treba mau razmišlat zravn. kakšne omejitve majo pa drugje po europi? mislm da je pousot isto mogoče mjhne razlike u številkah, belgija ma omejiteu 120, luxemburg prou tako, u nemčiji je pa prou smešno 130+
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Ne apr 23, 2006 9:47 am

Sem prvi lastnik tega avta. Sonda lambda je bila menjana, izpusni so ok.

Kode motorja ne poznam na pamet, vem pa iz tov.podatkov da ima 90km@5600, 135nm@3000; pri 6250 pri limitator.
Mogoce je res zalenjen, ker malokdaj vidi nad 5000 rpm...
Zracni filter je bil menjan pred cca 80k km, enako mislim da velja za svecke. Koliko lahko to vpliva? :roll:
Kako se pogleda, ce odpre loputo od gasa do konca? To je treba odstranit zracni filter, da se jo lahko vidi?
Tepihi niso krivi.

Tisto, da po AC je omejitev 130 pa je brezveze. Pase, da avto boljse pospesi, da gre lazje v klance, da ga je traba manj priganjat na visje obrate, pa tudi ce vozis maksimalno 70km/h.
Po AC pa ponavadi vozim 130 ;)
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Ne apr 23, 2006 11:47 am

... zračni in svečke pred 80k :o , pa ti to sploh kaj servisiraš :cry:
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Ne apr 23, 2006 11:49 am

ko sm jst menou eno stvar za drugo mi je auto use bolš delou, užigalne kable, nou športn filtr, novo olje, nove svečke in clo zdj mi več ne poka u katalizatorju, serviserji so usi trdil da je treba lambda sondo menat a čez cajt se je pokazal da se je use samo poštimal ko sm use tazgoraj menou, in še sam sm pregledou lambdo ko smo auto dvignl tko da to je treba menat redno
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po maj 29, 2006 12:01 pm

Sesalna cev je dolga, zakrivljena, in pri krivini se skrci.
Je mozno, da so tako "zamasili" motor, in da ce speljem ravno cev do zracnega filtra, da bom pridobil nekaj konjev?

lp
Priponke
306int2.jpg
306int.jpg
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

andrazzupan
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a andrazzupan Po maj 29, 2006 1:21 pm

Mislim da s spremembo oblike cevi za dovod zraka ne boš pridobil na moči (oz zeloooo malo - neobčutno). Na moči lahko pridobiš na izpušnem sistemu, ki mora biti povsod enakega preseka ter čimmanjkrat zavit.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov