denzl je napisal/-a:zivjo!
jst mam pa seat cordobo 1.4 pa mi popije poln tank v 500km nalijem pa 45l ampak to če ga res sparam pa vozim do 2500 obratov če ga pa tisim pa mi 45l skuri v 400km-ih.kaj bi lahko bilo pri teh motorjih da mi tok kuri.jst sm se z enim pogovarju k ma isti motor pa je reku da nardi z 45l okol 650km

.to je res majhna poraba 7l.a se da kej narest da bi jaz tud tako mev ker mi gre nazivce če ne ga bom pa prodal.avto je letnik 99.
lp
Če dosti voziš po semaforjih in mestu ti pije lahko normalno nisi pa vseh časov sešteval ko si stal v križiščih ... mesto stalno pospešujemo in zaviramo Wv Seat Audi so precej težka vozila - npr Fiat Brava 1.6 16v ima 25 kg manj kot polo 6n 1.6 55 kw oblika 95 - 2000 ko ju vidiš parkirana zraven ne bi rekel ... Tudi če imaš kratke relacije se ti motor ne ogreje in je stalno pod zauhom ... na koncu pa poizkusi pri mehaniku ki ima Vag com tester in naj ti pogleda kaj ti piše v zgodovini - ali je kakšna napaka v delovanju... tudi gorivo je lahko vir porabe - probaj sto oktanskega ker lahko ti bo popil manj... Kupi v Interšparu(tam je najcenejši) fuel injector cleaner od STP - ja po dveh tankih spet zmeri...
L.p. mad
kinkyllama & Yoni fun club ...