MacTron je napisal/-a:Mad je napisal/-a:milankregar je napisal/-a::rofl Daj nehajte že prodajat te lažne x-prdajzarje in podobne magične preparate za zmanjšanje porabe tudi do 45%.
...8 % ... in se lahko prepričaš... imam teste npr - če voziš 20000 km letno prevoziš potemtakem 1600 km zastonj... L.p. Mad
lepo te prosm zdej pa mal pretiravas.... kaj pomeni to da moja masina 4.2 Q
bi mogla namesto zdajsni (letnih razmer) met porabo 13,4 namesto 15,2?
al to velja samo za masince do 1.6 oz 1.8...
lipnik[b] je napisal/-a:Jes mam super fuel max pa fir pa mi kur nekje do 8% manj. Ni tolk k oblublajo je pa tok da se neki pozna.
Leganza z 2.0 mašino mi pri kombinirani vožnji (hodm u lj u šolo pa je tut mal mestne vozne, pol kknsna kratka turca do bleda 15 km ...) kur tut 7.5 l na 100.
Uzadno sm mal testirov tko da sm ga tut tišov pa tko bol hitr pospešvov na 6000+ ... pa mi je kuru 7.9.
(pa ne mislm zej nobenih blesavih komentarjov poslušat od nepoznavalcev... da buče prodajam k jih ne, ampak samo povem kakšne so moje izkušnje)
Mad je napisal/-a:Če prideš v Koper ti ga bom zlil osebno not zastonj pripravi filter in olje pa tesnilo potem pa sam piši naprej kaj si opazil ... L.p. Mad - mislil sem da si pomagate na forumih vidim pa da si bolj mečete polena kaj misliš da bi tolko pisal zato da bi lahko vsak kasneje vedel potrjeno kolko sem budala?
MacTron je napisal/-a:Mad je napisal/-a:Če prideš v Koper ti ga bom zlil osebno not zastonj pripravi filter in olje pa tesnilo potem pa sam piši naprej kaj si opazil ... L.p. Mad - mislil sem da si pomagate na forumih vidim pa da si bolj mečete polena kaj misliš da bi tolko pisal zato da bi lahko vsak kasneje vedel potrjeno kolko sem budala?
khm... povabilo mogoce?.. nekaj bi pa se rad povedal razni oni magneti in
neke ultrapriprave na neke goule ne zmanjsajo nobene porabe goriva
mogoce le umirijo tek motorja to je pa tudi vse... pa se to je varljivo
zato sem skepticen glede nekih dodatkov...
pa nobemu ne mecem polen pod noge... to si zapomni!
Maximus je napisal/-a:Helo Mad!
Tudi sam sem zasledil Megalon in sicer na sejmu pred kratkim v Celju.
Dobil sem tudi brezplačen izvod revije Mehanik, v katerem je ta izdelek
predstavljen. Še davnega leta 1995 sem imel yugo florido in sem takrat
vanjo pri 155000km vlil QMI... Ta avto gre še danes, brez generalke in
ima 230oookm... Ima ga en sokrajan... Kasneje sem ga uporabil tudi na
Mazdi 323, 1.3, pri 320000 prevoženih kilometrih, bolj za preventivo, ker je
bila mašina še čist O.k.! Avto ima danes kolega in se z njim še prav lepo
vozi! Sam imam pa zdaj Hyundai Lantro 1.6, '99, 120000km. Ne moti me
poraba bencina, ki je zelo zmerna ( 6l - 7l ) mešane vožnje. Le poraba
olja je večja, kot sem je bil pri drugih avtih vajen. In me zanima, če bi
v tem primeru Megalon kaj pomagal... Itak sem pa prepričan, da škoditi
ne more. Na leto naredim 30000km in mislim, da je avto za take aditive
lahko samo hvaležen, ker močno zmanjšajo trenje, itd....
Glede bencina OMV 100... sam sem ga tankal 5x zaporedoma in mi je avto
pil več kot če tankam navadnega...tudi od 0.7 - 1l na 100km... tak da, ta
bencin me ni prepričal....
Pa lep pozdrav!
lipnik[b] je napisal/-a:Jes mam super fuel max pa fir pa mi kur nekje do 8% manj. Ni tolk k oblublajo je pa tok da se neki pozna.
Leganza z 2.0 mašino mi pri kombinirani vožnji (hodm u lj u šolo pa je tut mal mestne vozne, pol kknsna kratka turca do bleda 15 km ...) kur tut 7.5 l na 100.
Uzadno sm mal testirov tko da sm ga tut tišov pa tko bol hitr pospešvov na 6000+ ... pa mi je kuru 7.9.
(pa ne mislm zej nobenih blesavih komentarjov poslušat od nepoznavalcev... da buče prodajam k jih ne, ampak samo povem kakšne so moje izkušnje)
čare je napisal/-a:no poglej delam na LPP-ju in smo probal že vse kar so nam prinesli razni teflonski dodatki, magnetki,aditivi no zdej zadnja pogruntavščina je pa bla neka spet magnetna stvar ki se tudi priklopi na 12V in pol zmanjšuje porabo goriva bla bla bla so dal za probo na en avtobus in pa tud men so enga šenkal in prec ko so ga montiral je tip šel na avspuh vohat razliko pri vklopljeni in izklopljeni zadevi in ne morte verjet on jo je vohu spet bla,bla,bla in pol se greva še pelat in me tip ki ni nikol vozu mojga avta hoče prepričat da lepš vleče bla,bla,bla no in če na konc potegnemo črto zkaj noben od 280-ih busov v LPP-ju nima nič gor? ZATO KER SE NE OBNESE: vse te stvari razni fuel maxi in podobne pizdarije so bla bla bla to je vse mal u psihi mogoče se kakšen procent pozna pri kakšnem QMI-ju ali kej podobnega zarad zmanjšanga trenja samo mal poštuderite če je avto prej dubu recimo deci bencina na 10 kilometrov kako lahko zmanjšamo količino goriva z magnetki ? NIKAKOR !ker če pumpa isto šopa pa če se dize isto odpirajo pol gre tud ista količina bencina u cilindre če pa tebe en psihološko napumpa da gre s to pa to stvarjo avto z manj gasa isto kot prej z več gasa pol pa logično da bo pil manj ker boš ti dal manj gasa pa mislu da avto gre pač isto na konc pa izpadu budala no pa še glede raznih grafov ki smo jih dobil zraven te zadnje naprave .A se vam ne zdi mal čud da majo trije različni avtomobili z različnimi motorji na koncu popolnoma iste rezultate na merjenju dimljenja prej so mel pa vse neki zase ??
Mad je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Mad je napisal/-a:milankregar je napisal/-a::rofl Daj nehajte že prodajat te lažne x-prdajzarje in podobne magične preparate za zmanjšanje porabe tudi do 45%.
...8 % ... in se lahko prepričaš... imam teste npr - če voziš 20000 km letno prevoziš potemtakem 1600 km zastonj... L.p. Mad
Če prideš v Koper ti ga bom zlil osebno not zastonj pripravi filter in olje pa tesnilo potem pa sam piši naprej kaj si opazil ... L.p. Mad - mislil sem da si pomagate na forumih vidim pa da si bolj mečete polena kaj misliš da bi tolko pisal zato da bi lahko vsak kasneje vedel potrjeno kolko sem budala?
alfy je napisal/-a:Mad je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Mad je napisal/-a:milankregar je napisal/-a::rofl Daj nehajte že prodajat te lažne x-prdajzarje in podobne magične preparate za zmanjšanje porabe tudi do 45%.
Če prideš v Koper ti ga bom zlil osebno not zastonj pripravi filter in olje pa tesnilo potem pa sam piši naprej kaj si opazil ... L.p. Mad - mislil sem da si pomagate na forumih vidim pa da si bolj mečete polena kaj misliš da bi tolko pisal zato da bi lahko vsak kasneje vedel potrjeno kolko sem budala?[/quote
Ej, jaz bi tudi prišu...
Maximus je napisal/-a:Še nekaj me zanima...
V kakih količinah se prodaja ta megalon? Ker če ga rabim 10 % na dodano
olje, je to nekje 4 dcl za moj avto ( 4l olja gre v motor ). In kako je pol z
dodajanjem le tega, ko menjaš olje? (koliko aditiva daš zraven pri nasl.menjavi)
Zasledil sem, da lahko potem menjaš
olje na daljše intervale, na 40 - 50000km....to se mi zdi vseeno malo dolg
interval, ker zdaj ga imam pač na 15000.
Lp
Mad je napisal/-a:čare je napisal/-a:no poglej delam na LPP-ju in smo probal že vse kar so nam prinesli razni teflonski dodatki, magnetki,aditivi no zdej zadnja pogruntavščina je pa bla neka spet magnetna stvar ki se tudi priklopi na 12V in pol zmanjšuje porabo goriva bla bla bla so dal za probo na en avtobus in pa tud men so enga šenkal in prec ko so ga montiral je tip šel na avspuh vohat razliko pri vklopljeni in izklopljeni zadevi in ne morte verjet on jo je vohu spet bla,bla,bla in pol se greva še pelat in me tip ki ni nikol vozu mojga avta hoče prepričat da lepš vleče bla,bla,bla no in če na konc potegnemo črto zkaj noben od 280-ih busov v LPP-ju nima nič gor? ZATO KER SE NE OBNESE: vse te stvari razni fuel maxi in podobne pizdarije so bla bla bla to je vse mal u psihi mogoče se kakšen procent pozna pri kakšnem QMI-ju ali kej podobnega zarad zmanjšanga trenja samo mal poštuderite če je avto prej dubu recimo deci bencina na 10 kilometrov kako lahko zmanjšamo količino goriva z magnetki ? NIKAKOR !ker če pumpa isto šopa pa če se dize isto odpirajo pol gre tud ista količina bencina u cilindre če pa tebe en psihološko napumpa da gre s to pa to stvarjo avto z manj gasa isto kot prej z več gasa pol pa logično da bo pil manj ker boš ti dal manj gasa pa mislu da avto gre pač isto na konc pa izpadu budala no pa še glede raznih grafov ki smo jih dobil zraven te zadnje naprave .A se vam ne zdi mal čud da majo trije različni avtomobili z različnimi motorji na koncu popolnoma iste rezultate na merjenju dimljenja prej so mel pa vse neki zase ??
...Da res je marsikaj se prodaja, marsikaj je na trgu, marsikaj je tudi kopija ... predvsem pa jaz tega ne prodajam ampak sem uporabnik ... in to hvaležen ... Glede keramičnega dodatka pa, ki sem ga hvalil boš prebral moj test ker se v mojem avtu testira in če si z Lpp-ja boš verjetno dobil en izvod Mehanik -voznik in prebral teste ... Sluga Rajko bo meritve potrdil časopis pa jih bo poslikal in opisal ... če si skeptik boš pač čakal izid testa ... meni je Megalon všeč ker če pri 260 km/h gledam na kazalec temperature olja in piše : 100 stopinj pred tem 110 stopinj z Sintoflonom ... Aditiv na bazi teflona L.p. Mad
Maximus je napisal/-a:Mogoče lahko odgovoriš še na ostalo, kar sem vprašal...?
Hvala in lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov