Clio_16V je napisal/-a:Bil sem na servisu, kjer se je mehanik pelu z avtom, priklopu na tester in pravi da avto normalno dela...reku je da ce bi bila napaka bi se prizgala kontrolna lucka al pa zabelezila napaka, kar pa se pri men ni zgodilo...pol je bil sum da je voda v bencinu, ampak ok...zmenjeni smo da se zdej normalno vozim, ce bo pa se kej pa vrnem na servis....rocica se pa po njegovih besedah trese pri vsakem avto...baje je to normalno![]()
![]()
Se pa rocica pri meni trese pri cca. 750vrt/min, ce se ne motim.....
Zanima pa me se sledece...kaj je tisti konektor na zgorni levi strani kjer je malo z belo barvo pobarvano?
To pa naj bi bila bobina oz tuljava?
Clio_16V je napisal/-a:Sva bila kar oba z ocetom na servisu, pa so verjetno opazili da nisva kar tako....
Najbolj me je pa rajezilo to, da naj jim avto tam pustim pa bodo vidli ce bo kaj....zdej sm naredu cca. 600km pa se vedno ni nobene lucke, ki bi po njihovem morala bit, so se pa izgovarjal na to, da oni lahko menjajo kup stvari, pa da oni tega ne dobijo placanega ce 2x isto stvar menjajo ipd.
Je pa res da delajo nesposobnezi na servisu, ce na racunalniku ni nobene napake je za njih avto v najboljsem stanju.
Za tuljavo so trdili da ni, ko sem jim 100x omenil da sem ze slisal za podobne probleme, bolj so jih mucile sobe, ampak tut tok niso da bi jih menjal da vidmo. Ce pa jih bodo vn potegnil pa vidl a so zanic al ne, pa nazaj dal, bo pa baje se slabse ,ker bo kaka smet vmes prisla. Dva serviserja sta gledala prestavno ricoco pa obema je bilo OK![]()
![]()
![]()
pol mi gre pa se trdit da je to pri vsej 1,2 16V tak nemiren tek...sem gledal 5 istih modelov cliota kot moji, s podobnimi kilometri, letnik itd, pa pri nobene nisem zaznal tega...povrhu vsega pa se laguno 1,9 dci pa je dizel pa ni zaznat tega. Ampak pustil se ne bom...bomo sli do konca.
Clio_16V je napisal/-a:Evo danes prevzel avto in rocica se cudezno ne trese vec...ce polozis nanjo roko se cuti minimalno...
So pa na servisu preverli tlak za gorivo, pumpo za gorivo, dali bencin v analizo, sobe,...
So pa bli tut tok fer, da so povedal da kljub pretewku garancije ce rikne kaj izmed nastetega kar so preverjali, menjajo brezplacno. Upam da bo res tako oz upam da bo avto zdej OK.![]()
@fifi ko resis svoj problem napisi sem kako si ga resil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov