lenivec je napisal/-a:od bravo hgt/marea 2.0 vbistvu nima smisla če nisi neki divjak. pa tut najdit jih je skoraj nemogoče, pa še 14" feln neboš mogo več dat gor.
že če daš od mareje 1.8/1.9d bo razlika očitna. remico meni je treslo kak sem bremzal iz 140 pač ko sem šel iz avtoceste, potem druge sem zvil ko mi je pri 180 skočo ven tovornjak, takrat sn tut mislo da se mu bom v rit pikno ker je še samo treslo ko noro bremzalo pa nič več. uglavnem zaj že mam kaka 2 mesca od mareje gor in je že blo tut par podobnih zaviranj pa še ni tresenja. če ti bo pa še to potem preslabo pa kupiš pač kake brembo max al pa tarox al pa kaj podobnega pa boš mel 100% mir
hehe
lenivec je napisal/-a:diski se zvijejo ob pregrevanju, to pa je tik tak pri bravotu/bravi, ker ma palačinke. 2x mal bol močno zabremzaš ko greš iz avtoceste, al pa če ti na avtocesti kake tovornjak ven skoči...
najdi na odpadu marejo z hlajenimi diski in menjaj čeljusti pa diske.
lenivec je napisal/-a:15k sem dal za čeljusti s koraj novimi ploščicami in diski
paše pa ko ata na mamo seveda. mam pa iz mareje 1.8 vbistvu je premer diska enak sam debelejši je (ker je dvojni hlajen) pa čeljust je seveda debelejša.
če boš jemal iz 2.4 jtd al pa 2.0 so pa mal večje in ti nebojo šle več 14" felne gor
blazz je napisal/-a:Pol sva pa s kolegom probala dat od Tipota 1.8 16V in paše kot ata na mamo.
Čeljusti so ble rabljene, diske in ploščice sem dal pa nove.
Sedaj ne trese več, žlajfal pa še nism kt pr norcih, tako, da tega efekta še nism sprobal.
Sierrator je napisal/-a:Ampak na začetku si napisal, da ti avto v ovinkih poskakuje. In če se to dogaja, ko NE zaviraš, potem nima zveze z zavorami.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov