Pa mama je bolj nezaupljiva tko da ga ne morem niti na test vzet za kaksen teden.

Dr. Hardlove je napisal/-a:Ja zelo malo se vozi zunaj mesta, tako da ne vem kok je tam poraba.
For je napisal/-a:Dr. Hardlove je napisal/-a:Ja zelo malo se vozi zunaj mesta, tako da ne vem kok je tam poraba.
To je glavni problem. Mami vozi, a ti sprašuješ...![]()
Eden je napisal da je mehanik šel z lastnikom pokazati kako se vozi.....ja res je, to je zelo pomebno, kako in kje se voziš!
Če ima res mestno vožnjo in kratke relacije je to zelo normalno. Enkrat sem imel nadomestno vozilo (polo) s tem motorjem in je imel porabo okrog 6 litrov.
Dr. Hardlove je napisal/-a:For je napisal/-a:Dr. Hardlove je napisal/-a:Ja zelo malo se vozi zunaj mesta, tako da ne vem kok je tam poraba.
To je glavni problem. Mami vozi, a ti sprašuješ...![]()
Eden je napisal da je mehanik šel z lastnikom pokazati kako se vozi.....ja res je, to je zelo pomebno, kako in kje se voziš!
Če ima res mestno vožnjo in kratke relacije je to zelo normalno. Enkrat sem imel nadomestno vozilo (polo) s tem motorjem in je imel porabo okrog 6 litrov.
Lej, prej je mela cliota 97 letnik tudi 1.2 motor in se je vozila popolnoma isto kot se vozi zdaj, pa ji je avto žrl 6l. Ne mi pol govort da je normalno da avto ki je skoraj 10 let mlajši in je kao neka marka VW žre 10 litrov.
To je sramota za VW in nič drugega.
Tommo je napisal/-a:Moja sestra ima Ibizo letnik 2004 z motorjem 1.2 12V pa ima povprečno porabo nekje 6 - 7 litrov tko da se tut men zdi malo velika poraba. sam motor mislim da je pa čist enak na tvojem Polotu
Auto blic o 1.4 55kW je napisal/-a:Osobito sportskim doima se motor u škodi. Spontano se odaziva na gas, razvija jezgrovit zvuk, rado se vrti i dobro vuče. Već od 2500 /min razvija mnogo snage i dokazuje da je za zabavu ponekad dovoljno i 75 KS.
U polu je isti motor bolje prigušen i djeluje kultiviranije. Nije toliko zvučan, a snagu razvija ravnomjerno preko cijelog radnog područja.
ZATO MOTOR DJELUJE NEUPADLJIVIJE. Na koncu se čini da je ta podešenost BOLJA, jer je polo najelastičniji. Suveren nastup.
A od njega je seat veoma udaljen. Istina motor se rado vrti i doima se sportskim sve do gornjeg broja okretaja. Ali tad je glasan i pomalo neuglađen. K tome je ovaj četverocilindraš žedan poput brodolomca koji je proveo tri mjeseca na splavi: 7,3 l/100km za španjolca; polo i fabia trebaju pola litre manje
tony1 je napisal/-a:Probaj en tank porabiti z relacijsko/AC, bolj umirjeno vožnjo. Če bo poraba še vedno podobna je nekaj ZELO ZELO narobe! Mehanika, ki je sposoben prijaviti, da je to OK, daj na gobec.![]()
Preveri:
- na videz celoten motor (so vse cevke zatesnjene in npr. v kakšnem stanju je zračni filter)
- vse cevke za bencin in okolico rezervoarja, če ti kje pušča bencin (ne hecam se...)
- lambda sondo (vendar bi ta lahko prispevala max. liter, dva višjo porabo, če je zanič)
- senzor temperature motorja. Na starem modelu polota je bila to serijska napaka. Če senzor ne dela, motorni računalnik misli, da je motor ves čas hladen in pripravlja bogatejšo mešanico, poraba pa gre lahko dobesedno v nebo. Po moje bi tole znal biti tvoj problem(Btw., to NI termostat. Ta sicer lahko prispeva k nekaj večji porabi, vendar ne toliko. Še posebej, ker smo sredi poletja, in se bi motor tudi z odprtim termostatom skoraj normalno segrel.)
Najprej pa je treba avto seveda dat na tester...
Pa še nasvet: če hočeš takle problem rešiti brez, da bi menjal cel avto (če ti nočejo upoštevat garancije), MORAŠ iti na nepooblaščen servis. Dober servis za VW je Zore na Tržaški, Lj.