...pa kaj se sekiraš to še ni nič v Kopru imamo povsod srbohrvaščino za službeni jezik ... :P :P :P ... kolega ki pa je končal faks v Ameriki je moral skoraj 300000 sit porabit za (diplomo) legalizirati v slo ... kakšen jezik - narod narod je postrani ...timberwolf je napisal/-a:stigma je napisal/-a:zivjo en kolega mi da alfo 75 ne in zdej nevem pomoje je sklopka sla ker hocem prestavt kr skrta al je kej druzga al kaka zajla pa kje bi ksno sklopko staknu al bi bla kosara al kva ker avto ma ful mal prevozenih pa tud ful opreme ma ker se bi ga dal se posten zrihtat zato plis heelp me![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Me prav zanima kaj bo z nami (slovenci) čez kakih 50 let. Glede na to koliko cenite svoj lasten jezik (da ga lahko popačite do nerazpoznavnosti) lahko nekateri primerki na tem forumu zaradi mene v bodoče pišete tudi v arabščini. Vas ne bo nič težje razumeti kot do sedaj. Sram vas bodi.
Primoz_86 je napisal/-a:Če bi bila sklopka, ne bi nič ružilo v menjalniku, le med vožnjo bi ti drsela, kot da bi imel nekoliko pritisnjen pedal
Menjalnik ti ruži, ker se sklopka ne odmakne dovolj od vztrajnika in še vedno drsa po njem. Vzrok je verjetno nepravilno nastavljena zajla za sklopko, ali pa je zajla kje pretrgana in drži le še nekaj nitk, katere se ob pritisku na pedal toliko raztegnejo, da se sklopka ne odmakne
Zapelji na ravno, daj v prvo brzino, stisni sklopko in prižgi motor. Če se avto začne peljat naprej, potem je krivo to, kar sem zgoraj napisal
Pa ne se preveč vozit z avtom v takem stanju, da ne boš zjebal menjalnika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov