renault no 1 je napisal/-a:Vodne čpalke na VW in tudi drugot obnavjajo.Ti dobiš na servisu tovarniško obnovljeno. Čeljust pri potokarju ali kje drugje je prav tako tovarniško obnovjena(peskana novi deli itd)tako da od stare ostane samo odlitek.sedaj pa ti pamet povej v čem je potem razlika med novo in obnovjeno. razen seveda v ceni!!!!!!!!! Pa tudi na VW servisu ti nihče ne bo garantiral da je nova!!!
ma dej najprej neki sprašuješ pol pa k ti jih 5 isto odgovori si pa tečn in JA vodne pumpe SE obnavljajo/popravljajolexuss je napisal/-a:no pomoje jih ne ulivajo več zato jih pa peskajo, sam če mi boste kle neki nabijal k nima veze z mehaniko bom dau zapret temo.
hermand: povej mi kko zdej segerjeu obročk spraut nazaj na svoje mesto? fedrčk sm že stisnu a obrčka nikakor nism mogu spraut v utor. kero orodje je tapravo? vn je že šlo. not gre pa bl težko nazaj. zdej vem da more bit nekej tankega in špičastga.
hermand je napisal/-a:Jaz sem si orodje naredil sam. Za fedrco stisnit sem si naredel dva halelčka iz jeklene
žice, ki sem ju malce oblikoval, tako da se prilega fedri in ohišju. Fedrco in ohišje moraš prej skupaj stisniti in potem vse skupaj položiš v luknjo, potem pa gre segrca brez problema v utor, moraš pa imeti dolge klešče oz. če ti uspe stisniti fedrco in ohišje gre seger v utor z šraufencigerjem. Ko imaš to skupaj pa odstraniš hakelca.
Jutri ti pošljem na PS slike.
LP pa veliko znanja.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 10 gostov