Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Sr jul 05, 2006 10:22 pm

ŽVal je napisal/-a:To 5ko je, tisti od katerega sem jo kupil, uvozil iz Kragujevca ali nekaj takega in jaz sem skor ziher da je raider.

Vžig ni več problem, oz. vsaj ne velik, ker akumulator je zdaj poln, le vžge malo bolj trdo, treba gasa malo stisnit + zaug. Hvala ku.cu, da ni bilo kaj druga krivega, ker sem vse dnar kaj sem ga zaslužil dal za 5ko :D .

Za števce moram torej iti do avtoelektriKarja, ja kolko je serijsko dvignjena od tal ?

Ampak si malo cuden na tej fotki: jakna in kravata, po drugi strani pa R5gtt :P
Koncno si si jo privoscil?

Lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če jul 06, 2006 12:03 am

Poslovneži s petko..... kaj morš :)
Drgač pa sma se srečala u selnici ob dravi...... sem kr pogledu mal za njo :D Čeprav se men te GT petke sploh ne dopadejo..... vse kar bi mel od nje je motor:)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

easy
Nov uporabnik

Napisal/-a easy Če jul 06, 2006 8:04 pm

nebivedu je napisal/-a:Kake barve je pa bila?

zlo temno siva metalik -tu nekje no :P Ja pa šibedah je mela, pa usnjene zice (bež barve)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jul 06, 2006 8:18 pm

easy je napisal/-a:

zlo temno siva metalik -tu nekje no :P Ja pa šibedah je mela, pa usnjene zice (bež barve)

A je bila tazadnja polica debela okol 8 cm in je imela not predal?
Pol je bla pomoje tista moja. Kje ste jo pa dobil?
Old subarus never die, they just get faster!

easy
Nov uporabnik

Napisal/-a easy Pe jul 07, 2006 6:30 am

nebivedu je napisal/-a:
easy je napisal/-a:

A je bila tazadnja polica debela okol 8 cm in je imela not predal?
Pol je bla pomoje tista moja. Kje ste jo pa dobil?

Ja vzadih je mela polico, spodaj pa predal, pa stranice v prtljažniku so ble oblečene, pa lučka ob stani...
Jz sm jo kupu od enga iz trbovlj(že ni bla več vozna-porezani fedri, pa menjalnik je šel sam v prvo pa drugo), prej pa jo je mela baje ena ženska iz zagorja..

Tvoja je bla? V kakšnem stanju pa je bil motor ko si jo prodal pa kulk je mel prevoženih :?:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jul 07, 2006 6:53 am

Jst sm jo prodal z 120.000 prevoženih. Zadeva za šalo dol počla toyoto mr2 1.6 v dragu na brnčičevi, pa tut BMW-ji 1.8 so odzad ostal. Uglavnem zadeva je letela, končna je bila pa okoli 215 po števcu, se pravi okol 200 je šla realno.

A je imela še takele feltne (tole so original, k sm jih jst prodal zraven avta. Teh naj bi bilo samo 12.000 narejenih - za 3000 avtomobilov, rezervo so imel pa od turbaka.

Slika

Če koga večje slikce in barvne zanimajo so tukajle
http://renault5baccara.nl/html/Folder_Baccara.htm

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Pe jul 07, 2006 7:33 am

Se opraščam, ker smetim, ampak me zanima kje bi dobil takšne pragove, kot so na zgornji sliki (ki jo je prilepil nebivedu)?

easy
Nov uporabnik

Napisal/-a easy Pe jul 07, 2006 9:51 am

ne felgn ni blo več, pa tud školjka je bla že kr fajn načeta od rje.. Drgač motor mam pa jz zdej v svojem - in kr lepo zgleda, pa laufa tud-no neki stvari je že manjkal pa sem poštimal. Pa frgazer sem čist razstavu pa spucal, ker je neki neki pod štandgasom zafrkaval-zdej je pa ok. Drgač jih ma pa zdej skor 200k km, olja ne pije, pa tud motor je suh..

Edin pozim ko je hladn motor, pa ko ga pržgeš ma en posebn zvok slabo minuto, tak kot da bi jermen jamru-sam ne da cvili...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jul 07, 2006 10:27 am

easy je napisal/-a:ne felgn ni blo več, pa tud školjka je bla že kr fajn načeta od rje.. Drgač motor mam pa jz zdej v svojem - in kr lepo zgleda, pa laufa tud-no neki stvari je že manjkal pa sem poštimal. Pa frgazer sem čist razstavu pa spucal, ker je neki neki pod štandgasom zafrkaval-zdej je pa ok. Drgač jih ma pa zdej skor 200k km, olja ne pije, pa tud motor je suh..

Edin pozim ko je hladn motor, pa ko ga pržgeš ma en posebn zvok slabo minuto, tak kot da bi jermen jamru-sam ne da cvili...

K sm jst prodajal ta avto, je bil čist brez pikice rje. Feltne so pa bile vredne skor tok kot bi bila danes cela petka. Eno so prodajal po 60.000 sit(nove).

mloncar je napisal/-a:Se opraščam, ker smetim, ampak me zanima kje bi dobil takšne pragove, kot so na zgornji sliki (ki jo je prilepil nebivedu)?

Bo treba mal v italijo na kak odpad, pa jih dol pobereš iz kake petke. Mislim da sta pa 11 in 9 enako dolga med osmi in da paše tudi od teh dveh avtov.

Uporabniški avatar
ŽVal
Nov uporabnik

Kraj: Marburg

Napisal/-a ŽVal Ne jul 09, 2006 7:55 pm

Blinder je napisal/-a:
ŽVal je napisal/-a:To 5ko je, tisti od katerega sem jo kupil, uvozil iz Kragujevca ali nekaj takega in jaz sem skor ziher da je raider.

Vžig ni več problem, oz. vsaj ne velik, ker akumulator je zdaj poln, le vžge malo bolj trdo, treba gasa malo stisnit + zaug. Hvala ku.cu, da ni bilo kaj druga krivega, ker sem vse dnar kaj sem ga zaslužil dal za 5ko :D .

Za števce moram torej iti do avtoelektriKarja, ja kolko je serijsko dvignjena od tal ?

Ampak si malo cuden na tej fotki: jakna in kravata, po drugi strani pa R5gtt :P
Koncno si si jo privoscil?

Lp

:lol: Ko sem jo pripeljal domov sem se preoblekel v obleko z maturantskega (letos sem zaključil - upam vsaj), zagrabil digitalca in prisilo predrago mater da me je slikala. Nisem noben poslovnež :D , ker če bi bil bi si jo kupil že davno prej :lol: .
Turbo whine is mighty fine !
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov