Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če okt 12, 2006 5:57 pm

lepo da si prišel nazaj povedat, ni se treba opravičevat ;) :D
litr bencina, litr olja ;)

tony1
Novinec

Napisal/-a tony1 Pe okt 13, 2006 11:36 pm

Zanimivo, tudi sam sem med branjem tele teme pomislil na skurjen DME :)

Niso pa skurjeni motorni računalniki na Oplu nič posebnega, imam kolega s 7 let staro astro karavan (res je, da avta nikakor ne špara, ampak računalniku je to prekleto vseeno :lol:), pa se mu je zgodilo isto :o

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Če nov 01, 2007 3:35 pm

No po vcerajsni tezavi z varnostnimi vijaki, sem se vseeno dogovoril da mi jih izdelajo...danes pa hotel lepo na eno izy voznjo in tema...avto vzge...nabije obrate...nato pa tema, zacne zgubljati na obratih/moci, na kuncu po parih sekundah ugasne (naj omenim cuden zvok pri izpusni cevi, pokanje proti koncu...pred tem ko ugasne)...na konzoli mi ne javi nobenih tezav...mozna vzigalna tuljava, agr, racunalnik..se kaj..ve kdo koliko se cena teh delov...vsaj priblizno...

mater no...ko se zacne se zacne z malim...na vodi sem sluto... :lol: :lol:

p.s. koliko so cene avto vleke, ce kdo ve...vsaj priblizno...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če nov 01, 2007 3:56 pm

Ce si clan amzs pol je zastojn. ce imas asistenco zavarovano pol je zastojn. ce nimas nic od tega pol je drago. Mislim da bos za ene 10 km dal okol 80 eurov. kar se tice cene rezervnih delov pa nimam pojma...upam ( za tvoje dobro ) da so poceni.

Kok mas to prevozenih....a je bols da e jaz svoje opelice p izteku garancije znebim?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Če nov 01, 2007 4:04 pm

110k (2002 delan[december] za leto 03) je prevozenih...lih nasledni teden sem hoto na veliki servis..zdaj pa to...hehe...saj avtek je ok...nimam kaj..deli so dragi ja, kaj cmo...sploh ce crkne elektronika, saj se bo zrihtalo...bomo pa pol pol leta kruh pa mleko jeli :lol: :lol: ;)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če nov 01, 2007 4:09 pm

Punisher je napisal/-a:110k (2002 delan[december] za leto 03) je prevozenih...lih nasledni teden sem hoto na veliki servis..zdaj pa to...hehe...saj avtek je ok...nimam kaj..deli so dragi ja, kaj cmo...sploh ce crkne elektronika, saj se bo zrihtalo...bomo pa pol pol leta kruh pa mleko jeli :lol: :lol: ;)

Mleko pa kruh se je podrazalo :D ..sladkarije so se pocenile ( nekatere ) ..bos vsaj grenkobo v denarnici ubijal s cokoladicami... :P

Upam, da cimprej in cimceneje porihtas ( mogoce je pa samo kaka malenkost :pray: )
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Če nov 01, 2007 4:57 pm

hvala...bom probal...drugace pa amzs ---> vleka za neclane ...startnina 35€ plus vsak km 0.97€...

trafo66

Napisal/-a trafo66 Če nov 01, 2007 5:03 pm

bejž s starim avtom od servisov. kupi si preko bolhe ali podobno kup delov rabljenih in menjaj počasi pa ga boš za par evrov popravu. jaz sem za bravota ko mi je diza nagajala, kupil celi vbrizg ,senzor glavne gredi, bencinsko črpalko in še precej tega in sem avto zrihtal .dela kot urca. vsi našteti deli me niso stali 80 evrov. in to so mi predlagali naj nardim glih na servisu za fiate. ne pa da menjajo nove dele in te stane popravilo več kot je vreden avto.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Če nov 01, 2007 5:34 pm

nismo vsi avtomehaniki...aja, lepo tebi...ce si tak poceni priso skozi, osebno sem klical okoli in so tudi rabljeni deli dragi..povrhu tega se neves kako je tisti del dotrajan...

p.s. menjal bom 100 in 1 stvar...na konci odstel za vse 500€ in nakar mi bo na servisu na diagnost pokazalo da je en del ki je vreden lih 200€...razmisli malo, recimo da je tebi ratalo...in si 1 izmed 100...raje dam nekumu ko kao "ve kaj dela"...

take finte smo delali pri avtih brez elektornike, ce bi jaz mel vse to doma in bi lahko priklopo ter pogledal kaj je narobe, bi bila tezava ze jutri odpravljena...pa ne mi z takimi da dobis vecjo kolicno delov za 80€...cez par mesecev oz tednov zopet 80€ mogoce se vec...

osebno nisem za take stvari, ce se menja se menja za orginal ali pa nic...te ponaredke ter bilo kaksne poceni rabljene variante pri meni ne najdejo toplega doma... :roll: :roll:

p.s. ce bo imel kdo podoben problem pri z18xe masini...naj preverja od sveck, vzigalne tuljave, senzor za pretok zraka (LMM-takoj za zracnim filtrom), ECU ter jermen...pri meni je bil problem LMM, racunalnik ni upravljal oz izracunal pravilne uporabe mesanice...tako da je bil procent bencina vecji kot procent zraka...masino je dobesedno zalivalo...to se lepo vidi na sveckah ter avto ima cuden glas, skoraj tako kot da bi preskoco zobati jermen (pokanje v izpuhu) tezava odpravljena...

novi LMM pride 281€, in niti ni tako v navadi da to crkuje pri bencinarju...bolj dizli...se pa tudi zgodi...

gold.t
Nov uporabnik

Napisal/-a gold.t To nov 06, 2007 3:44 pm

Jaz se po zadnjih izkušnjah z AH-moste že na daleč izogibam tudi bližnje okolice,ne samo njihovega servisa.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To nov 06, 2007 3:50 pm

gold.t je napisal/-a:Jaz se po zadnjih izkušnjah z AH-moste že na daleč izogibam tudi bližnje okolice,ne samo njihovega servisa.

Ja se strinjam ni jim renault brez razloga vzel licenco za en čas.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov