nevem pa kdaj bo tega konec,če bo sploh kdaj

upam da bo juter boljše ko spucamo loputo...
xyxyxy je napisal/-a:-plastični valer pri zobatem jermenu
-kondenz v cevi oduška
-2X komplet elektronika
-nekaj grelcev in cevi
-pokrov zračnega filtra
-krmilnik ABS-a
-vzmet
+ene par stvari, ki se jih ne spomniš
In tebi se to zdi normalno? Tebi je vseeno, ker so bila popravila zastonj, vendar je to pod vsako kritiko. Toliko napak bi pričakoval pri 10 vozilih ne pa pri enem.
For je napisal/-a:xyxyxy je napisal/-a:-plastični valer pri zobatem jermenu
-kondenz v cevi oduška
-2X komplet elektronika
-nekaj grelcev in cevi
-pokrov zračnega filtra
-krmilnik ABS-a
-vzmet
+ene par stvari, ki se jih ne spomniš
In tebi se to zdi normalno? Tebi je vseeno, ker so bila popravila zastonj, vendar je to pod vsako kritiko. Toliko napak bi pričakoval pri 10 vozilih ne pa pri enem.
Govorim o odnosu Volkswagena do svojih strank...to se mi zdi pošteno...
Meni se zdi normalno, dokler ne vidim še en tak točen in pošteno napisan seznam konkurence, npr.307, C4, Stilo, corola...
Na podlagi česa ti trdiš da to ni normalno? Imaš podobne podatke od konkurence? S čim ti primerjaš moj seznam servisov in okvar? A je kdo kje napisal kaj podobnega!?
maniac...
Nekaj od tega kar si napisal je res. Res je pa, da so tisti ki so sami servisirali svojega golfa "popušili", in so vse te okvare morali plačati iz svojega žepa. Jaz pa nisem! In to se mi zdi bistvo vsega!
Plastični nosilci ne zmrznejo!
Ostalo kar nakladaš o olektroniki in ugašanju-crkavanju je povezano s tem napakam ki ih je VW odpravil na svoje stroške. Vse to kar si omenil je pri meni zgodovina, in že 70.000 km se nič podobnega ni zgodilo!
Pametujete v prazno...a ste mogoče imeli kakšen avto od 000 km pa do npr. 150.000 km? A ste pripravljeni napisati, tako kot jaz, vse te stroške in okvare na avtomobilu?
A ste, toliko pošteni?
Pa na koncu....dajte še enkrat klikniti, in še enkrat prebrati vsa mnenja (in ankete na vseh treh forumih) pa boste videli da je večina zadovoljna s tem motorjem.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 73&start=0
http://www.mobisux.com/tabla/showflat.p ... 2d43299cc9
http://forum.vw-audi-club.si/viewtopic. ... 59&start=0
http://www.avto-magazin.si/forum/viewto ... 53&start=0
maniac je napisal/-a:ok, da ne boš prepameten:
avto smo kupili nov z 0km in ga redno servisirali na A2S-u in nikoli niso nič uredili brezplačno!
vsak proklet servis je bil vsaj 70 jurjev (razen 2-h, 1. 28.000 sit, drugi 45.000 sit)
poznam vsaj še 5 lastnikov, ki so imeli enake probleme in s tem motorjem in modelom, ter še enkrat toliko z golfi IV z drugimi motoji in so imeli večino (+še marsikaj) zgoraj opisanih problemov...edino to crkovanje oz. pacanje, da potem avto ugaša, naj bi bla napaka 1.4 motorja, čeprav mi je enako naredil pri LUPU 1.0, vendar samo enkrat,
pri 65.000km je fotr obstal na razdrtem!
in jasno, nekateri so s temi avti še vedno zelo zadovoljni, večina pa nas je zelo razočaranih!!!
saj veš, kupiš nov avto in pričakuješ naslednjih 5 let mir, pa si več na servisu kot ne!![]()
če bi še kdaj kupil golfa ali karkoli iz tega koncerna:
morda, vendar samo krepko rabljenega, za malo denarja in servisiral bi ga pri popoladancu.
lp
For je napisal/-a:maniac je napisal/-a:ok, da ne boš prepameten:
avto smo kupili nov z 0km in ga redno servisirali na A2S-u in nikoli niso nič uredili brezplačno!
vsak proklet servis je bil vsaj 70 jurjev (razen 2-h, 1. 28.000 sit, drugi 45.000 sit)
poznam vsaj še 5 lastnikov, ki so imeli enake probleme in s tem motorjem in modelom, ter še enkrat toliko z golfi IV z drugimi motoji in so imeli večino (+še marsikaj) zgoraj opisanih problemov...edino to crkovanje oz. pacanje, da potem avto ugaša, naj bi bla napaka 1.4 motorja, čeprav mi je enako naredil pri LUPU 1.0, vendar samo enkrat,
pri 65.000km je fotr obstal na razdrtem!
in jasno, nekateri so s temi avti še vedno zelo zadovoljni, večina pa nas je zelo razočaranih!!!
saj veš, kupiš nov avto in pričakuješ naslednjih 5 let mir, pa si več na servisu kot ne!![]()
če bi še kdaj kupil golfa ali karkoli iz tega koncerna:
morda, vendar samo krepko rabljenega, za malo denarja in servisiral bi ga pri popoladancu.
lp
Spet nakladaš...
Še enkrat preberi ta seznam servisov in ne bluzi o 70.000 sit !
Če ti to ni dovolj ti lahko pošljem še kopije orginalnih računov po pošti...
Za svoje težave se lahko "zahvališ" temu servisu A2S (al kako že..?)....če se ne motim teli niso več pooblaščeni za VW (al pa sem nekaj pobrkal...?)
Moji servisi so vsi narejeni pri Paulusu v Škofji Loki, edino prvi v Visokem pri Kranju-Vrtač, drugi pri Vrtaču-Kranj in sedmi na Integralu-Jesenice (samo zaradi fantom testa)
maniac...
Nekaj od tega kar si napisal je res. Res je pa, da so tisti ki so sami servisirali svojega golfa "popušili", in so vse te okvare morali plačati iz svojega žepa. Jaz pa nisem! In to se mi zdi bistvo vsega!
Plastični nosilci ne zmrznejo!
Ostalo kar nakladaš o olektroniki in ugašanju-crkavanju je povezano s tem napakam ki ih je VW odpravil na svoje stroške. Vse to kar si omenil je pri meni zgodovina, in že 70.000 km se nič podobnega ni zgodilo!
wiliamskis je napisal/-a:Naj še jaz povem najnovejšo novico o golfu 1.4 moje tetke; poleg vseh težav ki sem jih naštel, ji je ta vikend odpovedala oljna črpalka pri 120km/h:huh: , dokler ni zaribal eden od batov in mašino poslal k hudiču! Prvi in zadnji VW pr bajt, pravi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov