andrejc je napisal/-a:Tnx.
Mam dileme kaj nardit s tem avtom, recimo da dam gradit drug motor (in vložim v njega skoraj toliko kot me je stal cel pred slabim letom). Pri avtoelektičarju dam vgradit na obstoječi senzor za temperaturo vode eno luč pa sireno. Čez 5000 km TILULILU, tesnilo šlo, voda vdira v motor. Če poskrbim da pridem do mehanika preden motor pregrejem - kolko resno popravilo je to in kolk me od oka stane. Možnosti za komplikacije?
Eh, skurjenega roverja popravljat je -10 točk za modrost, sam je +10000 za imidž

Lep pozdrav.
Jaz vlozil ogromno denarja v svojga Roverja 416 l.96
Kupil motor,ga vrnil,ker jebil razdrt pocen bat in zariban.
Pol sem kupil drugi motor(120 jurjev).
Pri montazi ni pasala nobena stvar iz prejsnjega motorja-hudica nategnili so me ponovno,motor je 1.4 16v kar so mi razlozili ko sem kupoval novo sklopko,katero sem pol vrnil,ker je bla stara zamasceni in je zato drsela.
Sreco sem imel da sem kupil motor z vsemi stvarmi(vbrizgi,izpuhi,...),kajti te stvari iz 1.6 na 1.4 ne pasejo.
Avto deluje cisto drugace ko prej,hocem rec da je bil prejsnji motor totalno unicen.
Pri men so bli stroski zelo veliki,ker sem najprej brusil glavo,zanmenjal dihtingo in s tem vse poslabsal.Sedaj sam se menjavajo semeringe pri osovinah,koncnike,ter zadni kolesni ležaj z pestom,tako da konc tedna dobim avto nazaj.
Kolk sem opazil ta motor nima blokade,kar pomen da gre čez 7000 obratov.
216 in 416 imata enaka motorja.
Stroski:dihtinge(35000),brusenje glave(5000),delo susmarja(15000).
Ce pa ima glava po brusenju luknjice(ni nujno),zamenjaj motor