Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Sr sep 27, 2006 5:22 pm

Saj vrednost človeka ni denar. Se glavnih stvari ne da kupit z denarjem. Čast, ugled, spoštovanje, tega človek, ki plačuje delavce minimalno, nima, niti pri ta bogatih in bogatejših od sebe, niti pri tistih z minimalci. Se pa najdejo takšni, ki so na njegovi strani na obeh straneh, ampak med temi ni takšnih z možgani.

Delaj, če ne pa pojdi drugam. Tega pravi podjetnik, tudi "kapitalist", ne bi smel uporabljati.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr sep 27, 2006 7:39 pm

kromfelna je napisal/-a:Saj vrednost človeka ni denar. Se glavnih stvari ne da kupit z denarjem. Čast, ugled, spoštovanje, tega človek, ki plačuje delavce minimalno, nima, niti pri ta bogatih in bogatejših od sebe, niti pri tistih z minimalci. Se pa najdejo takšni, ki so na njegovi strani na obeh straneh, ampak med temi ni takšnih z možgani.

Delaj, če ne pa pojdi drugam. Tega pravi podjetnik, tudi "kapitalist", ne bi smel uporabljati.

Pravi ekonomist.
:-P Če bi imel kej volje ti bi napisal celo knijgo o tem sam se mi ne da tipkat. :x
Morda naslednjič 8)

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr sep 27, 2006 8:57 pm

Hvala sonček ampak raje ne no :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr sep 27, 2006 9:03 pm

Ferrari so danes eni najbol zanesljivih avtomobilov, sploh ce pogledas da so prekleto naviti motorji in jih noben ne spara, tako da razne predsodke v stilu to je it. oz. drazji fiat so blazno glupe in bi vsazga tepu, ki ga ni sram take gluposti prbijat. :roll:

halo007
Novinec

Napisal/-a halo007 Sr sep 27, 2006 9:32 pm

speedfreak je napisal/-a:Hvala sonček ampak raje ne no :D

:D

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Sr sep 27, 2006 9:37 pm

Kaj vse sem tukaj prebral :P Vskmu se lahko zgodi da ostane ob cesti. Ali ima ferrari ali kaki "mali avto" :!: Res da je ferrari amapak tudi takim se lahko zgodi....seveda mi nismo navajeni oz. smo začudeni če opazimo kakšen drag avto ob cesti ki čaka, da ga pridejo iskati. V bistvu smo mi sami krivi da se tako obnašamo. Vem pričakujemo če damo ogromne količine denarja za avto da se ne bo nič kvarilo ampak tukaj je to narobe. Saj količina denarja ne prinese ne vem kako "kvaliteto". Avto je pač avto. Taki eksotični avtomobili so seveda lepi ampak moje mišljenje je to da se pokažeš širši množici (glejte me kaki avto imam :P )Okey obstajajo tudi taki da avto kupijo da ga imajo doma v zbirki ampak to so popolnoma drugi ljudje.Ti imajo vsaj kako pamet v glavo....tip ima pač denar oz. se je znajdu kako se more obračati in to je to.Sam gotovo bi lahko tisti denar ki ga je zapravil za avtomobile bi lahko bolje vložil kam drugam oz. lahko bi se začel vesti kot dober gospodar svojih uslužbenk. In tako bi te bile bolj srečne in seveda posledično bi se produktivnost povečala ;)

Lp
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr sep 27, 2006 11:05 pm

CERES je napisal/-a:Kaj vse sem tukaj prebral :P Vskmu se lahko zgodi da ostane ob cesti. Ali ima ferrari ali kaki "mali avto" :!: Res da je ferrari amapak tudi takim se lahko zgodi....seveda mi nismo navajeni oz. smo začudeni če opazimo kakšen drag avto ob cesti ki čaka, da ga pridejo iskati. V bistvu smo mi sami krivi da se tako obnašamo. Vem pričakujemo če damo ogromne količine denarja za avto da se ne bo nič kvarilo ampak tukaj je to narobe. Saj količina denarja ne prinese ne vem kako "kvaliteto". Avto je pač avto. Taki eksotični avtomobili so seveda lepi ampak moje mišljenje je to da se pokažeš širši množici (glejte me kaki avto imam :P )Okey obstajajo tudi taki da avto kupijo da ga imajo doma v zbirki ampak to so popolnoma drugi ljudje.Ti imajo vsaj kako pamet v glavo....tip ima pač denar oz. se je znajdu kako se more obračati in to je to.Sam gotovo bi lahko tisti denar ki ga je zapravil za avtomobile bi lahko bolje vložil kam drugam oz. lahko bi se začel vesti kot dober gospodar svojih uslužbenk. In tako bi te bile bolj srečne in seveda posledično bi se produktivnost povečala ;)

Lp

Ja sam v tem primeru se plača tisti znakec. Še en delni ekonomist
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Če sep 28, 2006 12:09 am

Škoda, da ni dizl. Folk bi bajte prodajal, samo da bi ga mel. Sedaj pa preveč žre in ga nočejo. Kaj jim hoče ferrari, če pa ni dizl.

Mogoče pa paše not motor katerega fiata, šrauf na šrauf. Potem lahko kar doma swapamo.

"Cariniki ulovili voznika Ferrarija, kateri se je prevažal na kurilno" -> Za na prvo stran cajtng.

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Če sep 28, 2006 1:22 pm

@Essem, Brouky, Neo32, sonček..... in ostali, ker ne želim smetiti po tem forumu......Odprite temo o kapitalizmu, pa vam tam odgovorim na vsa vaša zmotna mišljenja.

Lp
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če sep 28, 2006 8:54 pm

ta članek je isti kot če bi bral Direkt :roll: :woohoo :pop: :ue

novinar je objavil ekskluzivno zgodbo :bonk :jao: :[]

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če sep 28, 2006 10:25 pm

Kritik je napisal/-a:Ne vem kaj jim gre v nos, da je tip tolk bogat, delavke pa imajo minimum. Če se ženske ne znajo zbunit je to njihov problem. Tip je videl priložnost, da si ustvari bogastvo in jo je tud izkoristil. Prav vsakdo ima enake možnosti, samo imeti toliko j**c in kaj tvegat, to pa zmore zelo malo ljudi. Sej se res to grdo sliši, ampak tako je. Tudi jaz bi isto naredil. Lahko so srečne, da imajo šiht, če jim pa kaj ni všeč si ga lahko pa drugje poiščejo. - Tole je čisti off topic, ampak žal drugače ne gre. :oops:

... ja in pol se čudiš ... če vsi tako razmišljate pol res ni čudno če dobiš knjižico ker si grdo pogledal in dobita tvoje delovno mesto dva delavna polizobražena nesloveeeeenjskogovoreča vanzemaljca za polovično ceno ... ok ni kaj - tisto o jajcih - če bi bila pravna država bi mu jih odžagala pravočasno ... Bananarepubljik L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko So sep 30, 2006 8:55 am

Uni, ki pravite da ferkl ni zanesljiv, se je lepo pokazalo na Gumballu , da je ferkl zelo zanesljiv avto, več težav so imeli lamboti, največ pa SLRi , ki so crkovali eden za drugim...Da o koenigseggu ne govorim :!:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI So sep 30, 2006 12:14 pm

Tukaj je še en posnetek lambota on fire
http://www.jalopnik.com/cars/news/video ... 201853.php
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo So sep 30, 2006 2:50 pm

No ze ki je govor o ferrariju vam povem se jaz eno dogodivscino ko smo bli v tovarni oz muzeju ferrarijev i italiji
no smo hodli po mestu in mimo nas ferrari (itaq tam jih je ful tko da ;) nic cudnega) in gremo mi za njim, ker je pred nami lih zavil na eno dvorisce, pridemo tam in ga je lih ugasnu, pa smo ga zaprosli ce ga lahko uzge in on res stopi v avto zavrti kljuc in samo tk tk tk...in avto se ne zazene.....tip stopi iz avta vn, povele izpod sedeza kladivi, odpre prtljaznik in 2x udari po zaganjacu al ne vem kam (kot vcasih na fickotih) in pospravi, se usede in ga vze....he he...se doro da je ferrari ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator So sep 30, 2006 7:39 pm

Verjetno je bil že oldtimer... :EE
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

Kin_min
Nov uporabnik

Napisal/-a Kin_min Ne okt 01, 2006 8:37 pm

kromfelna je napisal/-a:Škoda, da ni dizl. Folk bi bajte prodajal, samo da bi ga mel. Sedaj pa preveč žre in ga nočejo. Kaj jim hoče ferrari, če pa ni dizl.

Mogoče pa paše not motor katerega fiata, šrauf na šrauf. Potem lahko kar doma swapamo.

"Cariniki ulovili voznika Ferrarija, kateri se je prevažal na kurilno" -> Za na prvo stran cajtng.

Sry za OT, sam tale post me je res nasmejal :lol:

Glede pokvarljivosti so pa že drugi dovolj povedali :D
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov