Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
zcmr
Novinec

Kraj: GO

Napisal/-a zcmr Če okt 05, 2006 11:16 pm

ne na mercedesu na AC ne krijejo in to zato ker so GNOJ .delam na servisu v italiji in kar sem zgoraj napisal nisem bluzil....30% strank imamo slovencev in istrijanov....ce se potrudis za stranko ji lahko pomagas !!!!!in drugace jo odjebes ces da je en dan cez garancijo...balkan je do zahodne meje tako je bilo in bo se dolgo.....
Mercedes Benz service

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če okt 05, 2006 11:22 pm

joztom je napisal/-a:Tipičen znak, da manjka olje. Poglje semeringe na poloseh. Povej tip menjalnika, mogoče imam shemo.

točno to sem sam najprej pomislil. Upam da je avtorju teme jasno da se gre za olje v menjalniku in ne v motorju.(samo za vsak primer povem, nimam nikogar za norca!)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ZX BOY
Nov uporabnik

Napisal/-a ZX BOY Pe okt 06, 2006 5:54 am

jaz ti priporočam,da demontiraš menjalnik in se ga pregleda. kajti v velikih primerih je okvara samo na ležajih.po tvojih podatkih bi lahko bili ležaji diferenciala (če se ropot sliši pri zaviranju ali pospeševanju motorja).glede garancije Peugeot-a ti lahko zagotovim,da se v takih primerih odredi tehnična pomoč,kar pomeni da se stroški razdelijo na tri dele(stranka,diler,uvoznik)

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Pe okt 06, 2006 8:10 am

Sej sm bil na servisu in ne priznajo nikakršne garancije ker zadnji žig v servisni knjigi ni od pooblaščenega servisa.Menjalnik bi jaz že dol vzel samo podret oz.popravit ga pa ne znam.Rabil bi drug menjalnik ali pa mehanika ki zna popravit tega.Sm pa iz Kranja

Uporabniški avatar
ZX BOY
Nov uporabnik

Napisal/-a ZX BOY Pe okt 06, 2006 8:53 am

pošlji mi vin številko (bom preveril za rabljenega)

Maxx
Stalni uporabnik

Napisal/-a Maxx Pe okt 06, 2006 10:15 am

Super dons popoldne bom napisal,hvala

Maxx
Stalni uporabnik

Napisal/-a Maxx Pe okt 06, 2006 6:42 pm

Pregledal menjalnik in nobene ploščice z oznakami nism najdu,deklcih pa na vsakmu drugačno.Aja avto se ne more več vozit ker je nekje prebil in je stekel olje vn,tko da se ga po vsej verjetnosti ne splača obnovit ker so bloki predragi.Tko če kakšen kaj ve lepo prosim.

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Pe okt 06, 2006 7:09 pm

ZX BOY je mislil številko šasije avta in ne kakšnih številk menjalnika. ;)

Maxx
Stalni uporabnik

Napisal/-a Maxx Pe okt 06, 2006 8:02 pm

Tega pa nisem vedel :oops:

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Pe okt 06, 2006 10:56 pm

Avtoodpad Bine v Žireh ima odpad za Citroene, kakšen menjalnik lahko paše, ker so isti.

Maxx
Stalni uporabnik

Napisal/-a Maxx Po okt 09, 2006 4:14 pm

Dobil menjalnik za 250eur. in ta tip ima vse kar si želiš gre 2x na teden v italijo in zrihta skoraj vse.Sej ne delam reklame samo vse se da samo iskati je treba.

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp To okt 10, 2006 9:59 am

Jz sm tut ZELO razočaran nad Peugeotom. Mam podoben problem avto je P 206 1.4 16V letnik 2005 menjalnik je pa čist v p****. Pa prosm ne mi s takimi kako si vozu, a veš da je treba sklopko stisnt. NISM INVALID sam avto je pa v p****. Še bl neumen je da grem na peugeot servis pa tipu pokažem slkopka do konca stisnjena pa škrta(isto 1. 2. 3. ) un gre na testno pa prav mal mi je poškrtal ja ampak to ni nč narobe. Kako ,ni nism mehankar pa vem da to neb smel delat. Pol sm jih komi prepriču nej pogledajo je ugotovu da je sinhron zanič(zobnik požrt za 1. 2. prestavo pa mi tip še reče se vid da si ga lepo vozu k drgač bi blo še bl v pizdi) ne a res!!! in to pr 15000 km pa po 9 mescih mislm halo!!!! pol so uno zamenjal avto delu 1 mesc pa spet isto jz nevem no. začel se je pa k je pr 6000 km semering šov v k**** in so sklopko menal. Tko da pomoje je to to.biv sm že na 3eh servisih pa vsem se zdi to normalno ja nevem če ,pi*** al se delajo omejene al pa nimajo pojma jz vem kako je avto delu k sm ga dobu. Tko da bo treba zgleda strožje prijeme uporabt. Bi pa prosu koga če je kšn mehankar na uradnem servisu - avto še vedno pod garancijo- da bi to pošraufu tko k treba da se zrihta. Tko da če je kšn če lohk piše na pm. Al pa če kdo ve kaj je to! hvala LP drgač pa garancija se podaljša oz obnovi za vsak del avtomobila na katerem so se izvajala popravila v garancijskem času.

Uporabniški avatar
zcmr
Novinec

Kraj: GO

Napisal/-a zcmr To okt 10, 2006 11:55 am

ma nevem no....zahtevaj nov menjalnik a je to tako tezko???? imamo inspekcije imamo varstvo potrosnika.me mene res ne bi tako jeb**** tile nesposobnezi od sprejemnikov po servisih
Mercedes Benz service

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To okt 10, 2006 12:02 pm

no, tut renault prizna določen procent soudeležbe, pa čeprav je avto iz garancije!
sam potrudit se morjo na servisu...
Slika

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po mar 26, 2007 9:19 pm

Pri teh menjalnikih je treba delat z "mehko rokco", nič na silo, pa bo šlo ---> pa škrta minimalno, skoraj neslišno :lol:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 22 gostov