Nasveti in napotki ter povpraševanja...

lumpk19
Nov uporabnik

Napisal/-a lumpk19 Po nov 06, 2006 11:17 pm

ne tud k je avto ogret ne greje nc.tud mau toplega zraka ne.

lumpk19
Nov uporabnik

Napisal/-a lumpk19 To nov 14, 2006 5:18 pm

evo zdj sm popravu ventilacijo.zamenov upore. sam gretje pa sekr ne dela. a ma kdo ksn predlog ko nj to ustimam?

lumpk19
Nov uporabnik

Napisal/-a lumpk19 To nov 14, 2006 5:19 pm

evo zdj sm popravu ventilacijo.zamenov upore. sam gretje pa sekr ne dela. a ma kdo ksn predlog ko nj to ustimam?

robert1
Nov uporabnik

Kraj: Radenci

Napisal/-a robert1 To jan 23, 2007 7:40 pm

lumpk19 je napisal/-a:evo zdj sm popravu ventilacijo.zamenov upore. sam gretje pa sekr ne dela. a ma kdo ksn predlog ko nj to ustimam?

Kje pa so pri meganu upori ???
Lahko razložiš, ker bi rad tudi sam to zamenjal.

robert1
Nov uporabnik

Napisal/-a robert1 Sr jan 24, 2007 8:03 pm

A nihče ne ve, kje so pri Meganu l. 96 tile upori ?

Uporabniški avatar
r4tl
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana- Polje

Napisal/-a r4tl Če jan 25, 2007 8:17 am

Sej je ze par postov nazaj napisan da so na desni (sovoznikovi strani pod vetrobranskim steklom.... ce hoces vn jih dobit mors pa brisalc dol dt, pa...mal manjso (otrosko roko uporabt), ce si pa vesc raziskovanja z roko lahk pa z desne strani proti sredini pod plastoko pogledas, pa bos vidu sop (5 ali vec) zic... ce to vids ves kje so upori;)

LP

R4TL
Hm... oče mi je zmeraj pravil da nikoli ne veš vsega;))

mak3
Nov uporabnik

Napisal/-a mak3 So jan 27, 2007 8:18 am

Da ne greje je zamašena pečka: Enostavno snemi cevi iz strani motornega dela pečke, nastavi gor šlauf iz pipe, in samo s pritiskom vode speri obe odprtini pečke, ponavadi se zadeva na ta način reši, če pa ne pa novo pečko, za zamenjat pa tudi ni huda težava. Kar se pa tiče ventilatorja je pa zadeva sledeča, zamenjati je potrebno močnostne tranzistorje v regulatorju hitroosti pod brisalci.

robert1
Nov uporabnik

Napisal/-a robert1 Ne jan 28, 2007 2:38 pm

Jaz sem danes vzel dol plastiko na desni strani in ko sem pogledal proti sredini pod brisalce, sem videl le par kablov s konektorji.
Eden je napajalni ima le rdečo in črno žico, drugi jih ima malo več, okrog 15 in tretji kakšnih štiri. Konektorji pa so priključeni na plastično ohišje, kjer je na drugi strani drugi del kabla, ki gre v kabino.

Nikjer pa nisem videl kakšnega regulatorja.
Z leve strani se pa nič ne vidi, saj je tam filter za kabino.
Nekdo je omenjal, da se da regulator ven potegniti z desne strani...sedaj ne vem, ali je 100 % tu v motornem delu, bi moral dol vzeti še brisalce...je možnost, da je kje v kabini...

mak3
Nov uporabnik

Napisal/-a mak3 Ne jan 28, 2007 4:04 pm

Če gledaš v motorni del imaš na levi strani konektor ( tam kjer ni filtra ), dobro poglej notri črn konektor vtakjen v škatljo z ventilacijon (precej nedostopno ), privit s dvema knipingoma in to je regulator, na njem je kar precej kablov. Odvij ga ven na njem pa je elektronika in dva transistorja v TO ohišju. To sta darlinkton tranzistorja katera vsak izdrži po 15 A toka oznaka pa mislim da je BUX 64 ali podoben, vem da je PNP tranzistor vendar za točno oznako bi pa moral pogledat !

LP
mak3
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov