Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po nov 06, 2006 11:19 am

Eddis je napisal/-a:Audi A6 l. 99 ostajo to tudi ori njemu?
...Če ga ima A4 ta letnik verjetno da je tudi na A6 ...
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Eddis Po nov 06, 2006 11:48 am

Mad je napisal/-a:
Eddis je napisal/-a:Audi A6 l. 99 ostajo to tudi ori njemu?
...Če ga ima A4 ta letnik verjetno da je tudi na A6 ...

Kako pa prides v ta meni v Audi A6 ?
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Po nov 06, 2006 12:01 pm

Pri octaviji 1.8T deluje vklop diagnostike s pritiskom treh tipk, ima pa samo 60 kanalov in se ne ujemajo z gornjim spiskom.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
PozerQ
Nov uporabnik

Kraj: Borovnica

Napisal/-a PozerQ Po nov 06, 2006 12:51 pm

sam pa ste eni leni, damo vam link to teme kjer je to vse napisan in predbatiran, a vi še kr sprašujete dalje. dejte se mal potrudt no
Slika

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Eddis Po nov 06, 2006 1:08 pm

PozerQ je napisal/-a:sam pa ste eni leni, damo vam link to teme kjer je to vse napisan in predbatiran, a vi še kr sprašujete dalje. dejte se mal potrudt no

Ce si s tem ciljal name, ti lepo povem, da za AUDI A6 jst nikjer nisem zasledil, pise pa mnogo o Audi A4, golf IV,V, in ostalih....
CE pa si ti zasledil karkoli na to temo o Audi A6, te lepo prosim da mi pokazes kje se to nahaja, bi rad z veseljem sprobal

LP!
...ima se - može se, nema se - folira se...

L0|S
Nov uporabnik

Napisal/-a L0|S Po nov 06, 2006 3:06 pm

Piše dost ja sam nič od naštetga ne dela v audiju a4 2005 letnik... Bom probal tisto kar je biskvitek napisu.

Uporabniški avatar
PozerQ
Nov uporabnik

Kraj: Borovnica

Napisal/-a PozerQ Po nov 06, 2006 6:46 pm

Slika
Slika

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr nov 08, 2006 7:27 pm

Pri passatu letnik 97 s pritiskom na econ in kroženje zraka vklopim tak da mi kaže
444 00

Kaj naredit da bom lahko spremenil kanal? Ker ne prime nobena tipka razen da ko ponovno stisnem econ me vrže nazaj ven!

Hvala za odgovore LP ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Sr nov 08, 2006 7:59 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:Pri passatu letnik 97 s pritiskom na econ in kroženje zraka vklopim tak da mi kaže
444 00

Kaj naredit da bom lahko spremenil kanal? Ker ne prime nobena tipka razen da ko ponovno stisnem econ me vrže nazaj ven!

Hvala za odgovore LP ;)

Sh3bO je napisal:
Če hočeš pridet do skritih funkcij Climatronica naenkrat pritisni tipke: nižanje ventilacije (puščica dol), nižanje temperature (moder kvadratek) in tipko ECON.

Za gledanje hitrosti pa imaš 16. kanal. Po kanalih se sprehajaš z gumboma za višanje ter nižanje temperature. Upam da bo kaj pomagalo...

Tole dela na passatu,no vsaj men :D
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Če nov 09, 2006 6:14 pm

AudiQUATTRO je napisal/-a:
TUNING_BOY je napisal/-a:Pri passatu letnik 97 s pritiskom na econ in kroženje zraka vklopim tak da mi kaže
444 00

Hvala za odgovore LP ;)

Sh3bO je napisal:
Če hočeš pridet do skritih funkcij Climatronica naenkrat pritisni tipke: nižanje ventilacije (puščica dol), nižanje temperature (moder kvadratek) in tipko ECON.

Za gledanje hitrosti pa imaš 16. kanal. Po kanalih se sprehajaš z gumboma za višanje ter nižanje temperature. Upam da bo kaj pomagalo...

Ker letnik pa maš? Pa kaka maš kaj odstopanja števca?
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če nov 09, 2006 6:27 pm

a kdo ve kere tipke je treba prtisnt pr golf V?
hvala

Experto
Nov uporabnik

Kraj: Sl.Konjice

Climatronic - funkcije

Napisal/-a Experto Če nov 09, 2006 6:33 pm

Je to sploh dovoljeno, recimo, da je avto nov, star 6 mesecev, če se kaj pokvari, a velja še garancija in ali ti lahko na testerju dokažejo, da si šaral po Climatronic.

Konkretno Pasat letnik 2006, 20 TDI :?:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Climatronic - funkcije

Napisal/-a MacTron Če nov 09, 2006 6:36 pm

Experto je napisal/-a:Je to sploh dovoljeno, recimo, da je avto nov, star 6 mesecev, če se kaj pokvari, a velja še garancija in ali ti lahko na testerju dokažejo, da si šaral po Climatronic.

ah no... to je isto kot bi ti tezil zaradi uporabe radia (zakaj si saltal)
ne vrjemem ker to je zgolj pregled senzorjev oz. pregled podatkov med pred voznjo
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Če nov 09, 2006 6:42 pm

Experto je napisal/-a:Je to sploh dovoljeno, recimo, da je avto nov, star 6 mesecev, če se kaj pokvari, a velja še garancija in ali ti lahko na testerju dokažejo, da si šaral po Climatronic.

Sej jih nima kaj za brigat ka si delal ti s klimo-si pač pritisnal tipko! Če je pa res to neki takega ko nebi smel bi pa naredli s kodo al pa neki!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Experto
Nov uporabnik

Kraj: Sl.Konjice

Napisal/-a Experto Če nov 09, 2006 6:58 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:Sej jih nima kaj za brigat ka si delal ti s klimo-si pač pritisnal tipko! Če je pa res to neki takega ko nebi smel bi pa naredli s kodo al pa neki!

Ja zakaj pa potem o tem nikjer ne piše v navodilih, za upravljanje s Climatronicom? Pa še nekaj meni stalno poka v armaturki na desni strani. Na servisu so mi rekli, da morajo zamenjati Climatronic, ker baje daje nek signal elektromotorju, ki premika loputo. Ker ta signal ne preneha se motorček vrti neskončno. Na Climatronic čakam že 3 mesece. A ve kdo če se da to izklopit, mogoče pa ti na servisu ne vedo???

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Če nov 09, 2006 8:24 pm

Experto je napisal/-a:
TUNING_BOY je napisal/-a:Sej jih nima kaj za brigat ka si delal ti s klimo-si pač pritisnal tipko! Če je pa res to neki takega ko nebi smel bi pa naredli s kodo al pa neki!

Ja zakaj pa potem o tem nikjer ne piše v navodilih, za upravljanje s Climatronicom? Pa še nekaj meni stalno poka v armaturki na desni strani. Na servisu so mi rekli, da morajo zamenjati Climatronic, ker baje daje nek signal elektromotorju, ki premika loputo. Ker ta signal ne preneha se motorček vrti neskončno. Na Climatronic čakam že 3 mesece. A ve kdo če se da to izklopit, mogoče pa ti na servisu ne vedo???

V navodilih tud ne piše kako čistilno sredstvo za stekla moreš vlit u rezervoar za to!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Pe nov 10, 2006 2:43 pm

AudiQUATTRO je napisal/-a:
444 00

Hvala za odgovore LP ;)

Sh3bO je napisal:

Danes sprobano po teh navodilih in deluje :) , števec mi laže za 5km/h! Zanima me kaj je še kaj uporabnega pri passatu? Obratov motorja nism najdu :?
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo Pe dec 08, 2006 3:23 pm

da nebom odpiral nove teme... Zanima me, kje na golfu 5 resetiram opozorilo za service? Nonstop opozarja service jetzt! Olje sem namreč zamenjal sam. A tudi kje na klimatronicu?
Slika Slika ... seems fetishe !?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe dec 08, 2006 3:40 pm

deo je napisal/-a:da nebom odpiral nove teme... Zanima me, kje na golfu 5 resetiram opozorilo za service? Nonstop opozarja service jetzt! Olje sem namreč zamenjal sam. A tudi kje na klimatronicu?

:D
Najbolje na kakšnem servisu :)

Drugače pa men kot sem že reku dela vseh 72 kanalov sam žal je uporabni samo 3-4 kanali.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe dec 08, 2006 3:43 pm

jst na svojmu ne najdem temperature olja.kdo ve kateri kanal?mam pa golf IV
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov