...Če ga ima A4 ta letnik verjetno da je tudi na A6 ...Eddis je napisal/-a:Audi A6 l. 99 ostajo to tudi ori njemu?
PozerQ je napisal/-a:sam pa ste eni leni, damo vam link to teme kjer je to vse napisan in predbatiran, a vi še kr sprašujete dalje. dejte se mal potrudt no
TUNING_BOY je napisal/-a:Pri passatu letnik 97 s pritiskom na econ in kroženje zraka vklopim tak da mi kaže
444 00
Kaj naredit da bom lahko spremenil kanal? Ker ne prime nobena tipka razen da ko ponovno stisnem econ me vrže nazaj ven!
Hvala za odgovore LP
Sh3bO je napisal:
Če hočeš pridet do skritih funkcij Climatronica naenkrat pritisni tipke: nižanje ventilacije (puščica dol), nižanje temperature (moder kvadratek) in tipko ECON.
Za gledanje hitrosti pa imaš 16. kanal. Po kanalih se sprehajaš z gumboma za višanje ter nižanje temperature. Upam da bo kaj pomagalo...
AudiQUATTRO je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Pri passatu letnik 97 s pritiskom na econ in kroženje zraka vklopim tak da mi kaže
444 00
Kaj naredit da bom lahko spremenil kanal? Ker ne prime nobena tipka razen da ko ponovno stisnem econ me vrže nazaj ven!
Hvala za odgovore LPSh3bO je napisal:
Če hočeš pridet do skritih funkcij Climatronica naenkrat pritisni tipke: nižanje ventilacije (puščica dol), nižanje temperature (moder kvadratek) in tipko ECON.
Za gledanje hitrosti pa imaš 16. kanal. Po kanalih se sprehajaš z gumboma za višanje ter nižanje temperature. Upam da bo kaj pomagalo...
Tole dela na passatu,no vsaj men
Experto je napisal/-a:Je to sploh dovoljeno, recimo, da je avto nov, star 6 mesecev, če se kaj pokvari, a velja še garancija in ali ti lahko na testerju dokažejo, da si šaral po Climatronic.
Konkretno Pasat letnik 2006, 20 TDI![]()
Experto je napisal/-a:Je to sploh dovoljeno, recimo, da je avto nov, star 6 mesecev, če se kaj pokvari, a velja še garancija in ali ti lahko na testerju dokažejo, da si šaral po Climatronic.
Konkretno Pasat letnik 2006, 20 TDI
TUNING_BOY je napisal/-a:Sej jih nima kaj za brigat ka si delal ti s klimo-si pač pritisnal tipko! Če je pa res to neki takega ko nebi smel bi pa naredli s kodo al pa neki!
Experto je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Sej jih nima kaj za brigat ka si delal ti s klimo-si pač pritisnal tipko! Če je pa res to neki takega ko nebi smel bi pa naredli s kodo al pa neki!
Ja zakaj pa potem o tem nikjer ne piše v navodilih, za upravljanje s Climatronicom? Pa še nekaj meni stalno poka v armaturki na desni strani. Na servisu so mi rekli, da morajo zamenjati Climatronic, ker baje daje nek signal elektromotorju, ki premika loputo. Ker ta signal ne preneha se motorček vrti neskončno. Na Climatronic čakam že 3 mesece. A ve kdo če se da to izklopit, mogoče pa ti na servisu ne vedo???
AudiQUATTRO je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Pri passatu letnik 97 s pritiskom na econ in kroženje zraka vklopim tak da mi kaže
444 00
Hvala za odgovore LPSh3bO je napisal:
Tole dela na passatu,no vsaj men
deo je napisal/-a:da nebom odpiral nove teme... Zanima me, kje na golfu 5 resetiram opozorilo za service? Nonstop opozarja service jetzt! Olje sem namreč zamenjal sam. A tudi kje na klimatronicu?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov