Tudi mi nismo zadovoljni s citroenom. Imamo 2 leti starega C3-ja s 70k km. Pri novem je odpadlo ogledalo, v ovinkih nekaj cvili, menjalnik se zatika, občasno se same od sebe prižgejo vse lučke v števcu in brisalci. Na servisu v garanciji niso hoteli/znali nič porihtat in si še računajo delo za pregled.
Prej smo vedno vozili fiate, pa ni bilo nikoli podobnih težav, tudi odnos do strank na fiat servisih je veliko bolj pošten.
Primer: oče ga je nekaj časa nazaj peljal na servis zamenjat olje (ker je bil še v garanciji). Pred odhodm je do vrha nalil vitrex, en teden pred tem pa je zamenjal prednjo žarnico. Ko so končali z delom je prišel po avto in dobil zaračunani dve sprednji žarnici in vitrex, kar je skupaj zneslo 4k. Kakšnih pritožb na račun sploh niso upoštevali, rekli so, da je bila posoda za vitrex prazna in da prednje luči niso delale

. Čez en mesec je spet crknila sprednja luč, tako da žarnic sigurno sploh niso menjali
Podoben nateg je bil s tistim cviljenje v ovinkih. Ko jim je omenil, da v ovinkih nekaj cvili, so rekli, da bodo sneli prednja kolesa in pogledali zavorne ploščice. Za delo so si računali 5k, na pokrovih koles, pa ni bilo prav nobenega prstnega odtisa (pokrova so bila umazana, tako, da bi se snemanje moralo opaziti)
Gre za servis v Sežani
@zcmr: prosim ne žalit citroenov, ker so tako dobri avti kot vsi ostali. Tud sam imam citroena, pa mi dela kot urica. Nikdar zakuhal, tudi v največji vročini in pri dolgi koloni pred predorom Sveti Rok, ko so razni passati, VW, mercedezi kuhal, je bil moj citroenček popolnoma hladen. Šrot se dobi pri vsaki znamki
Lepo te prosim, a zdaj se kvaliteta avtov primerja po kuhanju?
Pa ne kakšnega udobja citroenov omenjat, ker se še v mojem Unotu bolje sedi kot v C3-ju