lexuss je napisal/-a:haha jst mam vrko pa te ne razumem kje je tvoj problem. aja lambdo sondo morš met na 4 žičke bajthe wey. pa na tester ga prklop ker le tko se bo dal zrihtat, tko neki na pamet goort pa nima smisla
candyman je napisal/-a:lexuss je napisal/-a:haha jst mam vrko pa te ne razumem kje je tvoj problem. aja lambdo sondo morš met na 4 žičke bajthe wey. pa na tester ga prklop ker le tko se bo dal zrihtat, tko neki na pamet goort pa nima smisla
na 4 ja narobe sm napisu
sej ni hde napake sm pogruntu ze problem pa je biu da je ful benza zaceu kurt pa ni meu pospeskov takih sam dru se je napaka pa je za en al pou zoba ni prou fazo ker dugo use klapa pousod je tok tko k more bit lp alen
candyman je napisal/-a:lexuss je napisal/-a:haha jst mam vrko pa te ne razumem kje je tvoj problem. aja lambdo sondo morš met na 4 žičke bajthe wey. pa na tester ga prklop ker le tko se bo dal zrihtat, tko neki na pamet goort pa nima smisla
na 4 ja narobe sm napisu
sej ni hde napake sm pogruntu ze problem pa je biu da je ful benza zaceu kurt pa ni meu pospeskov takih sam dru se je napaka pa je za en al pou zoba ni prou fazo ker dugo use klapa pousod je tok tko k more bit lp alen
candyman je napisal/-a:zakaj me pa pol po drugih forumih kr neki ne kritizirajo pa sm isto napisu
sm ze pogruntu kaj je narobe.... manjsa npakca
evo sej grem dol s foruma ce vam grem na ziuce ane pa je![]()
ajde lp alen is gone
candyman je napisal/-a:avto pa laufa na 6.5 obratov se mi zdi malo premalo 7 do 7.5 bi moral :P
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], motom in 9 gostov