V bistvu na avtu ni nekih hudih vdrtin da bi bilo treba ne vem kak ven klepat. Na slikah se vidi da je havba malo vdarjena, ostalo pa je še kar solidno. Avto je pa poln prask, na levih vratih se lušči lak, nobena plastična obroba ni pritrjena solidno, povsod nekaj štrli ali pa so robi,... .
Pleh na avtu je dober, ker sem pred slabim mescem dal zamenjat oba praga in oba zadnja roba, podn je pošvasan (tiste "škatlice" pod nogami, kjer se prisloni dvigalka so nove - prej je bila samo rja) in zaščiten z neki smoli podobno stvarjo.
To so velike spremembe ker prej je rja bila stalnica.
Kitat torej ni kaj oz. zelo malo, zato sem mislil da bi se sam spravil nad to.
kregar, glede stylinga pa je tako. Nisem ravno navdušenec nad tem, ker se mi zdi stran metanje dnarja. Zaradi 50 kil več plastike na avtu se še ne bom vozil bolj udobno ali pa varno. Tako da vse kaj bom jaz naredil na moji petki, je to da jo bom pobarval in ji nabavil 15" felne. Bele. Pa bele meglenke. To je vse. Ostali dnar gre v bolj uporabne stvari kot je obnova mašine, novi sedeži (teh se sploh ne da več nastavljat) in razne drobnarije po notranjosti. Večinoma dokaj uporabne (novi motorčki za šipe, centralno, radio (trenutno ga ni), ...)
Barvanje pa
mora biti kvalitetno ker čez 3 leta ne mislim spet gledat kako vse bledi in se lušči.
LP, Žiga