Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace To maj 18, 2010 3:49 pm

Meni je najprej začelo curljati pri hladilniku. Pač leta (20), sem mislil in sem kupil novega. Kmalu zatem mi gre notranji grelec. ok, spet leta, sem predvideval. no, zatem pa mi na cesti naredi puh-in spustilo je tesnilo na glavi. ko sem razdrl, je bilo tesnilo glave tako preperelo, da ni bilo šans odstraniti kosa, daljšega od 3-h cm.

hočem povedati to,d a je v mojem primeru najbrž začelo puščati tesnilo glave in zaradi tega se je povečal tlak v hladilnem sistemu. posledice sem pa itak že omenil zgoraj...

lp
V.
**classic power-original power!**

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To maj 18, 2010 3:59 pm

Kak pa naj vidim kje teče, če to je taka luknica pomojem da ne zaznaš, ker ko je največji pritisk samo teče ko se avto ustavi in pumpa ne dela.

Z čim se to popravlja, navadn lot ? Druga nimam doma.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To maj 18, 2010 5:14 pm

dejcc je napisal/-a:Kak pa naj vidim kje teče, če to je taka luknica pomojem da ne zaznaš, ker ko je največji pritisk samo teče ko se avto ustavi in pumpa ne dela.

Z čim se to popravlja, navadn lot ? Druga nimam doma.

Piši bolj razumljivo! Si mislil "Teče samo, ko je največji pritisk, ne pa, ko se avto ustavi in pumpa ne dela"?

Mehaniki običajno dajo na odprtino za vodo dolivat nek nastavek in v sistem napumpajo pritiska po želji - dokler ne začne teč, seveda na mestu oz ob ugasnjenem motorju. Tako ugotovijo. To ti bo kdo zastonj (za pivo) naredil.

dejan19
Novinec

Re: Kiler spušča

Napisal/-a dejan19 So apr 23, 2011 6:14 pm

Imam problem na Renualt Meganu 1.6 16v letnik 99 mi je začela malenkost puščat hladilna tekočina. Prej je bila notri neka moda tekočina nevem koliko časa potem se je pa menjalo garnituro mikro in klinastega jermena ter antifriz. Sedaj je notri zelene barve,ki je očitno močnejši in je nekje spodaj na hladilniku nekaj pregrizu in malenkost pušča. Sedaj se mi zid najbolša rešitev popravilo hladilnika samo nevem ali morem tudi hladilnik klime demontirati in odklopiti ali se da samo tega. Ker smo že popravljali hladilnik za cliota na velikih mestih pušču in za trahtor pa deluje še danes.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov