Nejko87 je napisal/-a:kolikor vem mu pokaže preveliko koncentracijo kisika če maš lukne..
*MiriaM* ti pa pojdi na AC pa ga v četrti tišči u poden nekaj minut, pol pa direkt na tehničnega...
(kolikor vem ko enkrat plačaš lahko 2 dni tja hodeš po 10x na dan)
[/code]
*MiriaM* je napisal/-a:Včeraj moj 10 let star Uno ni naredil tehničnega zaradi povišane vrednosti CO2.
Avto imam 4 mesece, katalizator pa je bil po besedah prejšnjega lasrtnika menjan samo nekaj mesecev predno sem ga kupila. To mislim, da ni vprašljivo, ker je potrdil tudi mehanik, ki je avto videl.
Kje bi torej lahko bil problem?
zdaj so prazniki in so vsaj do srede vsi zaprti, čas imam pa do petka, da zrihtam...
*MiriaM* je napisal/-a:Hvala vsem zaenkrat.
Tole vem, kok stane ta lambda sonda in sm se že sprijaznila, da v najslabšem primeru pač se skeširam za tolk, ajde, sej ni take panike, men je bolj problem, če bo kdo sploh odkril, kaj je dejansko narobe, pa da zrihtamo, ker avto mislim drugače vsaj še eno leto vozit.
Tole s podkupninami je meni malo mimo, ne znam se it teh forops:
pa tudi jaz mislim, da danes, ko je vse računalniško, je malo verjetno, da te na ta način spustijo mimo.
Isto malo verjetna mi je tudi izjava, da nekje "lažje" narediš tehnični, drugje pa komplicirajo. Če sem z eno stvarjo pač v rdečem polju, me pomoje ne spustijo čeuz ne na enem ne na drugem servisu.
In cena za "drugi" pregled in potrdilo, če je avto brezhiben, je 1400 sit, ne pa 3000.
Patrik_A3 je napisal/-a:Tolaži se s tem da mojemu sosedu 5 let stara kia pride ni prišla skozi tehničnega zarad izpušnih plinov
milan41 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Tolaži se s tem da mojemu sosedu 5 let stara kia pride ni prišla skozi tehničnega zarad izpušnih plinov
kia pride ima tovarnisko napako in skor nobena ne naredi kar tako teh pregleda a ta napaka je banalna
za vse lastnike kia pride treba je razdreti sesalni kolektor in vse očistiti z nitro sestaviti nazaj in ponavadi je potem vse v redu pac v sesalnem kolektorju se naberejo mastne usedline od olja pac napeljani so oduski iz karterja in to povzroca da senzorji ne prikazejo pravih ocen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov