ouzo je napisal/-a:vsaj na svojem forumu tako delam. plus pri nas se lahko peklinja. :P bom se potrudu d bom čimbolj slovnično napisal da te vnaprej ne bo motilo.
ouzo je napisal/-a:pa zakaj mi noben ne vrjame da sem vozil po ravnini iz maribora 230. so bili z menoj prijatelji ki to lahko potrdijo.
...125 konjev je in avto ni čipan
... sorry ne vem kje sem prebral da imaš 1.8 T drugače iz mojih izkušenj ti povem da Audi števec hitrosti laže ene 14 km pri 200 km/h preverjeno z GPS in potemtakem si šel kvečjemu 213 max ... in še to - če ti pušča izpušna cev je moči na razpolago še manj ! L.p. Madouzo je napisal/-a:pa zakaj mi noben ne vrjame da sem vozil po ravnini iz maribora 230. so bili z menoj prijatelji ki to lahko potrdijo. drugače pa ali je možno da je dosegel tako hitrost zaradi 3x preluknane oddušne cevi (upam d sm prou povedu), ker tut to je ena od stvari ki sem jo moral menjat. aja pa 125 konjev je in avto ni čipan. glede slabo vzdrževanega avta bi se pa strinjal. zelo zlabo vzdrževan![]()
MacTron se opravičujem. bom se potrudil držat pravil.
nikol mi ne bo jasno kako lahko od zunaj tako lepo ohranjen avto dela take težave :S res bi rat vedel kaj je delal prejšni lasntik.
Mad je napisal/-a:... sorry ne vem kje sem prebral da imaš 1.8 T drugače iz mojih izkušenj ti povem da Audi števec hitrosti laže ene 14 km pri 200 km/h preverjeno z GPS in potemtakem si šel kvečjemu 213 max ... in še to - če ti pušča izpušna cev je moči na razpolago še manj ! L.p. Madouzo je napisal/-a:pa zakaj mi noben ne vrjame da sem vozil po ravnini iz maribora 230. so bili z menoj prijatelji ki to lahko potrdijo. drugače pa ali je možno da je dosegel tako hitrost zaradi 3x preluknane oddušne cevi (upam d sm prou povedu), ker tut to je ena od stvari ki sem jo moral menjat. aja pa 125 konjev je in avto ni čipan. glede slabo vzdrževanega avta bi se pa strinjal. zelo zlabo vzdrževan![]()
MacTron se opravičujem. bom se potrudil držat pravil.
nikol mi ne bo jasno kako lahko od zunaj tako lepo ohranjen avto dela take težave :S res bi rat vedel kaj je delal prejšni lasntik.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov