INFINITI je napisal/-a:Greš tistemu ki je bolj sposoben.
Jaz sem recimo tudi hodil trdno prepričan k pooblaščenemu uvozniku HyundaI Avto Trade. Pa evo moje zadnje izkušnje.
Zamenjali so jermen, da zdaj škripa; o kakšnem dodatnem nastavljanju še slišali niso - novi jermen se namreč po cca 1000 km ponovno našpona, ker se raztegne; oni so meni trdili da prvič za to slišijo.
Pri trivialni menjavi žarnice v konzoli so polomili nosilce na lajsni, da štrli ven.
Čep za nalivanje olja na motorju sploh ni bil pravilno nameščen in zategnjen - in bi lahko kdarkoli ven padel.
Kaj so mi vse zasrali na prejšnjem avtomobilu sploh omenjal ne bom.
Tako, da to je zame HAT servis frizerski salon poln šlampastih amaterjev in ne servis vozil; od sedaj naprej samo še ljudem za katere vem da 100% naredijo dobro.
Ronin je napisal/-a:Nategne te vsak, tako pooblascen, tudi privatnik. Pa tudi sama novica se hitr razsiri...zihr se potem posledicno zgubijo stranke. Deloma je tud odvisn kasn avto mas oz. kater cenovni rang. Ne trdim da 10 000 € ni malo, ampak 10 000€ vreden avto in recemo 80 000€ je zagotovo razlika. Marsikateri privatnik nima moderne opreme kot pooblascen servis..kdo bo pa tvegal, ne vem. No, ce mas dnar za tak "tezek" avto, ga mas tud potem za servise
Joie de vivre! je napisal/-a:Najbolši so taki mehaniki, ki nonstop nekaj jamrajo. Vsaj po mojih izkušnjah. Najbolj se izogibam mlajših fušarjev, ker nategujejo da glava boli, diši jim samo denar. Računajo zlahka po 3 jurje na uro, kar pomeni, da neto zaslužijo več kot uradni serviserji, dela pa prepogosto ne opravijo kot se zagre.
Patrik_A3 je napisal/-a:black je napisal/-a:Pooblaščenemu servisu pod pogojem da sem cel čas zraven avta.
Ja in pri katerem si še lahko polek avta?Nikjer več ni tega...pol pa se četrt delov ne menja ko bi se jih moglo..
Patrik_A3 je napisal/-a:black je napisal/-a:Pooblaščenemu servisu pod pogojem da sem cel čas zraven avta.
Ja in pri katerem si še lahko polek avta?Nikjer več ni tega...pol pa se četrt delov ne menja ko bi se jih moglo..
Dariooo je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:black je napisal/-a:Pooblaščenemu servisu pod pogojem da sem cel čas zraven avta.
to se pa motis...ti imas pravico pri vsakem servisu bit ob avtu, tko al drugace
LP
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov