abbe je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:to je lahko samo v primeru longlife olja... in je narejen za 30k +
ostala olja pa ceprav so sintetika.. 0w 40, 5w 40... pa 10-15k
bo drzalo.
me pa neki zanima kaj je v teh longlife oljih da obdrzijo svoje lastnosti toliko dalj casa?
SAVINJCAN je napisal/-a:abbe je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:to je lahko samo v primeru longlife olja... in je narejen za 30k +
ostala olja pa ceprav so sintetika.. 0w 40, 5w 40... pa 10-15k
bo drzalo.
me pa neki zanima kaj je v teh longlife oljih da obdrzijo svoje lastnosti toliko dalj casa?
po moje je v njih svinjska mast
juhica je napisal/-a:enzospotenzo je napisal/-a: pri drugem avtu (citroenu, bencincu) namreč v dveh letih in 30000km nisem dolil niti kaplje...
kul da menjas olje na 30k kilometrov... smo ze veckrat komentiral take zadeve...
apolon.b je napisal/-a:Ma poglej pri nas na firmi imamo službene škode octavie, 1.9 tdi, 77kw. Enako se je dogajalo pri vseh- do cca 60.000km spilo od 1-1.5l olja. Sedaj Imajo že prek 120.000 pa se je to krepko , krepko zmanjšalo. Ker se dosti vozi z njimi (vsa vozila stara leto in pol in vsa prek 130.000) pa je v vsakem flaša olja za preventivo.
tak ! Upam da sem ti kaj pomagal!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov