Za čiščenje imaš neke dodatke, ki jih vliješ v tank, ali pa šobe odšravfaš in neseš k nekomu, ki se s tem ukvarja. O obojem se je tukaj že pisalo; malo poišči.
Ne nism našel pa me ne skrbi več ker se je tak stopila ker je blo kr vroče zadne cajte in je verjetno ni več v motorju..Drugač pa bi tko nardil ko je na posnetku samo morem vedet kako kiro cev morm preklopit,pa če to res spuče dobr...???
http://www.youtube.com/watch?v=rNcsFfmELuk Ker dodatek je to na sliki? Baje to vredu spuče kolkr sm slišal sam kje se kup me zanima pa kje treba cev staknit pa na to priklopt...
Pa bi ti mogoče skočil do mehanika? Če se boš dolgo vozil s tako porabo, boš kmalu za bencin porabil kolikor bi dal za mehanika. Pa avto še vedno ne bo popravljen. Imel sem podoben problem, pa sem kar odlašal, ko pa sem šel k mehaniku pa je bilo vse skupaj 50 € sem se pa po glavi tolkel zakaj nisem šel prej. Pri porabi pa sem si že zdavnaj ta denar noter prinesel.
Sem avtomehanik in ne vrač, ki bi avto "zdravil" z raznimi "napitki" Verjemi da te in podobne zadeve ne pomagajo.Kolikor stane ta zadeva je bolje, da svoj denar bolj pametno porabiš in greš na servis
Ja un sprej carb cleaner je neki pomagau ker avto gre bl...Sicer pa če na ta napitek dela avto (se ne vlije v tank) ampak kr direkt na to tekočino more spucat...
p.s Vsaj probat treba da dela na to če bo kj bolš čene pa grem k mehaniku,kr en mehanik mi je že to pucal z tem oz enak postopek...
p.s A b mi glo znal povedat kiro cev treba snet če mu poslikam?
Kot sem rekel, s temi dodatki se ne ukvarjam, ker ponavadi od njih ni nobenih koristi. Kam in kako to dozirajo?? Pojma nimam.
Da ni to samo kakšna komercialna poteza (prevara) izdelovalca tega dodatka
Torej prikloplo se bi naj tukile gor sedaj pa morm vedet kje je to pr men pa zanima me kaj je to ko se gor priklop (ni namest benza kolkr razumem)....???