poraba glede na kratke relacije (in mraz) čisto OK. Načelom lahko rpičakuješ da poraba pride okoli 6 litrov in pod pri relacijah nad 10 km....do tja je dobesedno 'm,estan vožnja' saj se niti motor ne segreje.
Zdaj koliko gre 110 konjski žal ne vem ker še nisem peljal. Vendar če ti gre blizu 200 mislim da je to nekako to.
Pa folk nebluzite koliko gre avto dejansko pa koliko števec kaže...možnost e vato izmerit le preko števca...torej govorimo o hitrosti po njemu..saj vsem lažejo, torej smo nekako tam tam po 'laganju'.
Pri htrostih okoli 200 km/h je potrebna že hudo velika moč....in to pri 110 kavalih nastane problem.
Jaz mam 130 konjskega čipanega pa sem prej do 190 prilezel hitro, potem do 200 je še šlo, do 210 pa se je vleklo kar nekaj časa....nise pa vlekel naprej.
zdaj po čipu je do 200 oz. 210 nekako v istem tempu kot prej do 190, nisem pa še sprobal do kam bi prilezel.,,,se mi zdi da največ sem pustil do 220..nisem niti siguren ker mi je babnica zraven bentila
definitivno ga čipaj! Poraba ni nič večja, avtao pa je izraziteje bolj prožen - jaz pravim da takrat šele postane vozen