Mick Jerry je napisal/-a:Aja sej res, če ne pelješ avta na pooblaščen servis ti ne velja garancija. Ja to pa res ja. Pa servisna knjiga ni potrjena. Pa ni strokovno narejeno. Pa...
Kritik je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Lej sej se čist strinjam z tvojo izjavo, ampak ko pa prodajaš avto ti hoče pa vsak imet servisno knjižico in vsa potrdila o delih na avtu, ker drugače ga težko prodaš po neki razumni ceni.
radar je napisal/-a:Ja tile servisi res k......
Iz izkušenj lahko povem, da je servis Porsche se ok, ampak poraz sta pa Autodelta in Kondor....ampak lahko pohvalim pri Kondorju šefe, kajti, ko smo šli direkt do njih se je marsikaj spremenilo nabolje in tudi avto je bil potem tak kot mora bit, ampak žalostno je, da oni sploh niso vedeli kakšen odnos imajo njihovi podrejeni do strank,predvsem če avto na servis pripelje ženska......
LP
LeQuack je napisal/-a:Tudi jaz imam zel oslabe izkušnje s Porchejem (Bravničarjeva). Nasploh imajo zelo ignorantki odnos in ko prides notr v slaon je kot v starih časih k osi za kruh čakal, tuki pa mores čakat, da bodo tebe reveža se te usmilili in ti mogoče popravili avto.
Cene so itak nore, navaden uraden servis (menjava olja, zav. tek, tek. za brisalcem ...) je koštala okrog 250EUR. Da ne omenjam kakšen račun je bil ko sem dal popraviti ključavnico ali pa štrihati ene praske na odbijaču. Človk more met res Porscheja da alhko hodi na Porsche servis.
Polega tega so m iv dveh priemrih naredili škodo na avtomobilu i nto kar konktretno (vdrtine na večih koncih). Seveda k osem jih soočil z dejstvih ni nboen vedu nič o tem, tisti vodja servisa pa že na prvi pogled zgleda podmazan z vsemi žavbami. Ne vem če kdaj sploh vidi servisn odelavnico od blizu, vsekakor pa zna zelo dobro manipulirati z strankami. Čeprov so rekli da bodo dele zamenjali na lastne stroške, jih seveda še do sedaj niso (kao jih ni na zalogi, kar so seveda laži).
Tista nadomestna vozila zmeraj dobiš brez bencina, za tisto ceno ko za njih plačaš bi moral dobit še šoferja. Zgodilo se je tudi, da sem (ne)porpavljen avto dobil nazaj, manjkalo pa mu je 3/4 tanka bencina ! In pri tankanju je bilo opaziti, da je bil za ta tank poraba izredno nad povprečjem, tako da ga je očitno nekdo zelo pritiskal. Na Porscheju seveda ne, oni so svetniki.
Tudi mene tam ne vidijo več, me pa res zanima, ali je sploh kak VW servis v LJ in okolici, kjer še izvajajo primarn odejavnsot, se prav servis, ne pa nategovanje strank d.o.o. ?
Kritik je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Aja sej res, če ne pelješ avta na pooblaščen servis ti ne velja garancija. Ja to pa res ja. Pa servisna knjiga ni potrjena. Pa ni strokovno narejeno. Pa...
Lej sej se čist strinjam z tvojo izjavo, ampak ko pa prodajaš avto ti hoče pa vsak imet servisno knjižico in vsa potrdila o delih na avtu, ker drugače ga težko prodaš po neki razumni ceni. Sej če ga voziš na redni servis samo tisti čas, ko je v garanciji, se pravi 2-3 leta ni take panike.
LeQuack je napisal/-a:Bojkot Porscheja !![]()
Polooo, pa si našel že kak dober VW servis ?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov