D.J.ANDY je napisal/-a:Sem pa kar ponosen na svojo vožnjo, ki mislim, da je premišljena in nikakar ni to stil "gas-bremza". Vozim lepo in z malo gasa.
Zato me še toliko bolj jezi, ko vidim to porabo, ki je zame previsoka, glede na stil vožnje in moč motorja.
Prosim za kak nasvet!
paskvale je napisal/-a:Potem takem, ti pa res veliko pije. Na servisu ti tega ne bodo čistili. Oni znajo samo zamenjat z novim in mastno računat. Ne vem kdo bi ti to hotel narediti. Sicer pa pri tolkih km to tudi ne more biti razlog... ne bom pametoval. Enostavno ne vem zakaj ti toliko pije.
L.P.
paskvale je napisal/-a:Kael, a si ti z Lune padel?
Servis ne pomaga, če je vse prej OK servisiran. Ti pa si imel servisno potrjeno, hkrati pa si imel svinjske filtre in prežgane kable? Pač te je nekdo nategnil, da je za avto lepo skrbel in ga redno servisiral. Vse kar si zamenjal, se menja tekom servisov.
paskvale je napisal/-a:Kaj praviš, da se ti je volan užgal?
Glede rabljenega... pač si imel smolo. Sam imam že drugega rabljenega in sem max. zadovoljen. Če si dobil za Ibizo 4k€..., 7 let staro, dobr si prodal. Ko sem prodajal svojega Accenta (8 let starega) so mi pri avtohiši ponudili 180 kSIT. Sedanja Lantra pa je vredna borih 3k€, pa je stara 7 let in sem prepričan, da ji tvoja bivša ne seže niti do kolen. Če kupuješ nov avto se očitno res splača dat tiste 0,5 milijona več za Nemca, ker cena potem počasi pada
paskvale je napisal/-a:Izgleda, kot bi bil vesel, da si imel karambol. (Si pa usekan na tele Seate)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov