paskvale je napisal/-a:Sicer pa - nisi nič manj objesten, kot kamionar. Kvečjemu še bolj. Prav ti je, da se ti je zaletel. Mogoče ti bo to šola za vnaprej. Sicer pa - jao, kako vozite vi mladi vozniki. Ste brez izkušenj in brez pameti. Prav nerad vas srečam, ker VEDNO divjate, izsiljujete ter se imate za največje frajerje!
@paskvale: oprosti, ampak vendar - večina ljudi vozi kot norci in se ima za najbolj pametne na tem svetu in mladi vozniki so le del te karavane in velike večine, ki sploh nebi smela bit na cesti. Zato prosim, če že kurcaš ne omenjaj neke podmnozice cele grupe voznikov, ki jim lahko pritisneš etiketo idioti. Starost tle nima veze, mentalna zrelost pa precej...
@proton-Blaz: a si mogoče na forumu preveč padel pod vtis, da ne maramo kamijonarjev in bomo s tabo potegnili, češ kakšen cepec je un kamijonar da se je šel rinit pa si veselo objavil temo, sedaj pa se nekako namen, dejmo nakurcat še enga kamijonarja, ne obrestuje :P ? Upam dane... sam nisem bil v tisti situaciji, nisem videl kako se je rinil, niti kako si ti odreagiral - zato te ne kanim kurcat in obsojat. Je pa res da tvoj post smrdi po aroganci in to kar je paskvale napisal drži. Sam sem ruknil svojo ibizo na parkplacu in preden je prišla popravljena nazaj, je blo ogromno hoje okoli, teh papirjev, onih papirjev in predvsem čakanja na avto... danes raje stopim po bremzi če vidim, da se mi en falus bedn na vsak način rine, ker imam povsem nov avto in imam raje krajšega kurca, kot pa poškodovan avto in goro pota. Saj razumem, da ti zavre kri in bi najraje vzel bejzbol kij in šel takega cepca prebutat... ampak preprosto nima smisla. Za večino prometnih nesreč sta vedno potrebna dva - in ta tvoja je tipičen primer...
@Dadek: itak imaš prav ane, da nekateri iz te lukne v avtu delajo kraval, pa vendar: kaj če npr. temu tipu posatne v navadi da bo vztrajal pri svojem do konca... kaj če bo ob kolj kritični situaciji reagiral isto in bo nekdo, res sicer prvenstveno zaradi svoje arogantne vožnje, nato pa zaradi debilizma drugega ob življenje? Pa četudi nisi kriv... malo pomisli. Podam primer s prejšnjega tedna, ko bi se tisti tip garantirano ubil, če nebi stopil po bremzi. Se pelema s punco iz kopanja, en cepec mi izsili prednost se vključi na cesto in se pele 50 na uro pri omejitvi 90. Jasno, prvi možnost ga prehitim in pustim zadaj. To je bilo malo po Zrečah v smeri Celja, če kdo pozna cesto. Nakar nadaljujem z vožnjo malo čez mejo omejitev - 95 na uro in se pripeljem mimo Frankolovega na uno dolgo ravnino - na tej ravnini prehitim eno počasnelo in se postavim za spredaj vozeči avtobus, ko vidim zadaj taistega cepca, ki sem ga prej že prehitel, da prehiteva 3 avtomobila za mano... in glej ga zlomka, nasproti se mu pelje kamjon - hitrost busa malo čez 90 (je bil un malo boljši med lokalc) moja tudi, a tipson se spravi prehitevat še mene, zdej pa je bilo že vse skupaj tako blizu, da sta bile dve možnosti: ali se plejem mirno 90 dalje in pustim tipu, da se ubije al pa pasje zabremzam. Jasno bum po bremzi, un je pa tut tak zavil pred mene, da čudno da ga ni s ceste fuknal. Če bi samo na istem gasu vstal in hotu "met daljšega", bi ali treščil v moj avto, da nebi šel pod kamjon, ali pa bi trečil v nasproti vozeči kamjon. In da ne bo kdo mislil, da ga je to kaj ganilo, takoj ko je un kamjon odpelu mimo je šel prehitevat v nepregleden ovinek in polno črto... ... glede nato, kako je nadaljeval, je tak mogoče škoda, da sm zabremzal, ampak men se res nebi dalo tam stat pa čakat, da ga s ceste pošpahtaljo... in ko te kdo povabi na merjenje kurcev, se lahko samo vprašaš, če maš voljo in čas, da potem odpravljaš posledice takega početja. Saj je lahko trk nedolžen, na njegovi strani vsa krivda, a živcev in časa pa gre (razen če ti je veselje, da nekomu po celi strani podrsaš novega bmwja...)