Ja, sigurno drgne guma. Ampak zanimivo, da samo pri vzvratni vožnji - mam občutek, kot da se takrat kolo premakne za kakšen cebtimeter nazaj. Ker ko na mestu zavijam volan, pa grem gume lepo mimo notranjega blatnika.
mogoce te zajebava stabilizator al pa kaj
podobnega,kaksna roka,dvigni avto na tisti
strani ki ti rajsa pa mal probavaj kolo sukati
naprej pa nazaj,not pa ven,mogoce pa opazis kaj,
ker mislim da dimenzije ne bi smele biti problem,lp
Bom raje peljal k kakemu mehaniku ali vukanizerju, pa naj tam pogledajo kaj je narobe. Saj nisem nek tehnični butec, samo raje presoustim takšna dela drugim.
Zanima me pa, če kdo od vas pozna kakšnega dobrega vulkanizerja ali mehanika, ki ni drag? Ker k kakšnemu Španu ne bi rad hodil.
Malce bo treba končnika nastaviti, na eni strani ga pritegniti, na drugi strani pa odtegniti. (spono od volana obrniti ne eni strani za recimo pet obratov v eno smer, na drugi strani pa isto za pet obratov ampak v drugo smer.)
V bistvu sem ugotovil, kaj je verjetno narobe - ko sem avto kupil, sem zraven dobil še zimske gume in je eno platišča tako zvito, da guma pušča. Pajverjetneje je potem tako, kot je en uporabnik prej omenil, da je bil avto zabit v robnik. Zdaj bo pa treba videt, kaj vse je zvito in to zamenjat.
Definitivno je nekaj narobe z geometrijo avtomobila. Sam imam enakega polota pa mi nikjer ni drglno, dokler sem imel zmontirane 7x15 ET35, 195/50/15 (spuščen 60/40). Sedaj minimalno drgne pa mam gor 7x16 ET35, 195/45/16, čerpav je avto še 'dodatno' spuščen (vsaj 80/50, ker se je še dodatno posedel).