necromncr je napisal/-a:din - vlečem iz overneta
TITan - imas kak mail, kamor ti lahko dropnem 8MB pdf iz prvega posta? (skupaj nekaj cez 12MB, če vzameš v račun email protokole)
1000x ti hvala, sem probal z oslom in ma puno tega

ule je napisal/-a:Valjo je napisal/-a:kaj to pomen da vleces z overneta?
ops:
![]()
![]()
necromncr je napisal/-a:ule je napisal/-a:Kaj to pomen da vleces z overneta?
Overnet je ko edonkey oz. emule, samo da je komercialni (ni opensource) in ne uporablja serverjev. V bistvu vse dela na približno foro, dostikrat začne dl-jat hitreje, vendar nimas pravega supporta, kot je npr pri emuli. Če ti mašina laufa 24/7 je emula še vedno zakon...
Alex je napisal/-a:necromncr je napisal/-a:ule je napisal/-a:Kaj to pomen da vleces z overneta?
Overnet je ko edonkey oz. emule, samo da je komercialni (ni opensource) in ne uporablja serverjev. V bistvu vse dela na približno foro, dostikrat začne dl-jat hitreje, vendar nimas pravega supporta, kot je npr pri emuli. Če ti mašina laufa 24/7 je emula še vedno zakon...
A ni to neke vrste P2P povezava, glede na to da mors najprej tist software instalirat
maky je napisal/-a:@necromncr:
a bi mi lahko ti tole na cd zapeku?al pa kdor kol ki ima karkol druzga kot modem?jst z mojim modemčkom žal tega ne morem...
(lahko mi odgovrite tud na pm)
evo še kaj rabm...
http://www.filedonkey.com/file.html?md4 ... =audi+etka
nebivedu je napisal/-a:A imaš tut za R5 navodila - rabu bu za 1.7 in turbo mašini vse kar se dobi.
TITan je napisal/-a:A ma še kdo kake probleme z odpiranjem navodil za Golfa? Jaz mam power arhiver pa mi odpre, sam noče extractat. Morem DLjat winrar. Pa k lih se obadaš z takimi stvarmi, a mogoče veš kako pri ETKi pridet mimo hotkeya?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov